Webshop > Polkupyörät > Cérvelo > Endurance C-sarja
Cervelon maantie- ja triathlonpyörät edustavat huippupyörien terävintä kärkeä. Kanadalainen merkki on alan kiistaton pioneeri aerodynamiikassa, rungonrakennustaidossa ja innovaatioissa. Yli kymmenen vuotta putkeen suosituin merkki Ironman Hawaji -kisassa kertoo jo lähes kaiken tarvittavan P-sarjan triathlonpyörien tasosta. Cervelon uusin P5X on mailman nopein ja edistyksellisin triathlonpyörä! Myös maantiellä merkillä on markkinoiden aerodynaamisimmat maantiepyörät ilman, että käyttöominaisuuksista olisi tingitty. Kevyttä ja klassista maantiepyörää etsivälle Cervelolla on kevyt R-sarja ja tehokasta aero-maantiepyörää etsivälle löytyy Cervelon S-sarja.

Levyjarrulla vai ilman? Valinta on sinun. Uuden sukupolven levyjarrullisissa malleissa rungot ovat entistä kevyempiä ja aerodynaamisempia kuin vannejarrumallit, joita löytyy vielä hyvä valikoima perinteistä tekniikkaa ja designia arvostaville. Cervelolla on myös C-sarjan endurancepyörät hiekka- ja asvalttiteille, joissa on aina levyjarrut ja hieman rennompi geometria pitkille lenkeille. Saat jopa 33mm leveän nappulakumin näihin pyöriin!

Cervelon bike fitting -tiedon perusteella valitut runkogeometriat sopivat todella monelle hyvin erilaisellekkin kuskille, mutta suosittelemme lämpimästi tutustumaan bike fitting palveluihimme juuri sinulle parhaan ajoasennon rakentamiseen. Tutustu mitoituspalveluumme tästä.

Maailman parhammat ammattipyöräilijätiimit kuten Cervelo Biglan (Lotta Lepistö) ja Dimension Data (Mark Cavendish) luottavat Cervelon suorituskykyyn. Cervelo - Simply Faster!

Takaisin ylös