Webshop > Polkupyörät > Santa Cruz Pyörät > Santa Cruz Jäykkäperät
Santa Cruz pyörät NYT Larunpyora.com:sta! Santa Cruz bikes on Californiassa 1993 perustettu pyörämerkki joka valmistaa pääasissa high-end maastopyöriä laidasta laitaan. Santa Cruz on vakiinnuttanut paikkansa maastopyörä-skenessä nopeammin kuin mikään muu merkki ja SC -pyörät ovatkin markkinoiden halutuimpien joukossa, eikä ihme! Pyöristä näkyy suunnitteljoiden palo suunnitella ja rakentaa markkinoiden parhaita maastopyöriä ja hioa jokaisen mallin yksityiskohdat ja toiminnallisuus huippuunsa. Kun haluat parhaan - valitse Santa Cruz!

Mallistosta löytyy V10 alamäkiin jolla on voitettu monia DH:n mailmanmestaruuksia sekä mailmancup voittoja. Enduro-, trail-, ja bikepark käyttöön suosittelemme joko Nomadia 165mm joustolla tai Bronsonia 150mm joustolla. Bronson on hyvä valinta sinulle joka ajat polkuja/bikeparkkia 70/30. Santa Cruz Hightower on yksi monipuolisimmista täysjoustopyöristä markkinoilla. Hightower on 135mm joustava trail-pyörä joka toimii sekä 27.5 plus että 29" kiekoilla riippuen mieltymyksestäsi - ja nyt se voi muuttua! Santa Cruz 5010 on trail-pyörä normaaleilla 27.5 kiekoilla ja 135 jousituksella. Poluille lyhyempi joustoista ja kevyempää täysjoustopyörää etsivien kannattaa valita Tallboy 110mm joustolla. Jäykkäperäistä 29,27.5 ja 27.5 plus -maastopyörää etsivien kannattaa tutustua Santa Cruzin Chameleon, Highball -malleihin. Vaikka Santa Cruz onkin erikoistunut maastopyöriin löytyy heiltä myös hiilikuituinen cyclocross-pyörä joka kantaa nimeä Stigmata!

Kaikista malleista valmistetaan useita eri komponentti- ja värivaihtoehtoja joihin voit tutusta tarkemmin Santa Cruzin kotisivuilta täältä.

Heräsikö pyöräkuume? Santa Cruzin koko mallisto tilattavissa nyt meiltä! Kysy tarjous ja saatavuus Myynti@larunpyora.com

Takaisin ylös