Kaikki tuotteet Takaisin

Esittelyssä sähköhybriri Kalkhoff Endeavour 1.I Move

9.3.2019

#ebike #hybridi sähköpyörä #kalkhoff #Kalkhoff Endeavour #sähköpyörä

Sähköpyöristä on tulossa hyvää vauhtia todellinen koko kansan kulkuväline, joka toimii työmatkalla, kaupunkiajossa ja maantiellä. Sähköavustus laajentaa pyörän käyttösädettä, nostaa matkanteon keskinopeutta, vie perille kuivalla paidan selkämyksellä sekä tarjoaa lukuisia muita hyötyjä!

Saksalainen Kalkhoff on valmistanut pyöriä jo 1900-luvun alusta lähtien. Kaikki pyörät suunnitellaan ja kasataan Saksassa! Pitkien perinteiden lisäksi merkki seuraa kehityksen aallonharjaa nykyaikaisilla sähköpyörillä. Endeavour on suosituin kaupunki- ja työmatka-ajoon suunniteltu sähköpyörämallimme – ja hyvästä syystä. Pyörä on varustettu normaalin hybridipyörän mitoin ja komponentein, kuten 28” kiekoilla, 40 millimetriä leveillä renkailla ja joka tilanteessa luotettavasti pysäyttävillä levyjarruilla. Pisteenä i:n päälle käytettävyydessä on, että naisille ja miehille on omat runkomallinsa!

2019 Kalkhoff Endeavour 1.I Move TR 17 AH white

Muita huomion arvoisia komponentteja ovat portaattomasti säädettävä ohjainkannatin, jolla ohjaintankoa voi laskea tai nostaa useita senttimetrejä vain kuusiokoloavaimen avulla. Ajoasennon säätö ei voisi käydä tästä helpommaksi. Tehdaskokoonpanosta poiketen, pyörämme ovat varustettu varmatoimisuudestaan tunnetulla Shimano Deore -takavaihtajalla. Varustelun viimeistelevät asianmukainen tavarateline, lokasuojat, seisontajalka, pyörän mukana tuleva pumppu ja edestä sekä takaa löytyvät LED-valot. Rungosta ja haarukasta löytyy myös pyörimistilaa nastarenkaille, mikä on tärkeä ominaisuus talviajoa varten. Paremmin varusteltua ja suoraan kaupan hyllyltä löytyvää kokoonpanoa saa etsiä!

Sähköavustusta on tarjolla parhaimmillaan 250 W verran älykkään Impluse 2.0 -moottorin toimesta. Moottori säätelee sähköavustuksen tehoa aistimalla ajajan poljinvoimasta syntyvää momenttia, poljin- ja ajonopeutta. Vaihdetta vaihtaessa erityinen shift sensor -toiminto pysäyttää moottorin avustuksen hetkellisesti vaihteen vaihdon ajaksi, mikä säästää voimansiirtoa ja tekee vaihtamisesta yleisesti sujuvampaa. Tästä hyödyllisestä ominaisuudesta huolimatta, poljinvoimaa on suositeltavaa keventää selvästi vaihtamisen aikana. Endeavourin sähköavustusta säätelevä ja edistynyt tekniikka takaa mukavan ja luonnollisen ajotuntuman.

2019 Kalkhoff Endeavour 1.I Move DI 17 AH black

Nykyaikainen Li-ion -akku tarjoaa suuren kapasiteetin ja ECO-avustusmoodilla laskennallisesti parhaimmillaan jopa 180 km mittaisen kantaman. Laskennalliset arvot eivät tietenkään vastaa aina tositilannetta ja kantamaan vaikuttaa moni asia. Siltikin yhdellä latauskerralla kantama on useimmiten 100 km paremmalla puolen. Akun sijainti on merkittävä, mutta usein vähän puhuttu seikka, jolla on suuri vaikutus pyörän ajo-ominaisuuksiin. Korkealle, esimerkiksi tavaratelineelle sijoitettu akku tekee pyörästä helposti epävakaan ja takapainoisen. Endeavourissa akku on sijoitettu parhaaseen mahdolliseen paikkaan, eli matalalle keskiön lähelle, mikä parantaa ajo-ominaisuuksia tekemällä pyörän vakaammaksi kaikissa tilanteissa.

Akun täyteen lataaminen kestää 4-6 tuntia, mikä onnistuu hyvin esimerkiksi työpäivän aikana. Akun voi irrottaa helposti mukaan latauksen ajaksi tai sen voi yhtä hyvin pitää paikallaan pyörässä, kumpi tahansa sopiikaan tilanteeseesi paremmin. Latauspaikasta riippumatta, sen aikana on tärkeää noudattaa turvallisuutta edistäviä käytäntöjä. Vaikka akku ja sen lataaminen edellyttävät ajalta eniten huomiota, muita huoltotoimenpiteitä ei sovi laiminlyödä. Pyörän puhtaanapito, erityisesti voimansiirron osalta, antaa edellytykset pyörän oikealle toiminnalle ja ennen kaikkea lisää komponenttien käyttöikää. Puhtaalla pyörällä on myös mukavampi ajaa.

2019 Kalkhoff Endeavour 1.I Move TR 17AH black

Endeavour on hyvästä syystä myydyin sähköhybridimme. Tule tutustumaan paikan päälle, käy koeajolla ja voit todeta omakohtaisesti, että miksi näin on. Ostaessasi ja rekisteröidessäsi sähköpyörän saat pidennetyn 10 vuoden takuun rungolle ja 3 vuoden takuun moottorille sekä akulle! Lisäksi huolehdimme varaosien saatavuudesta niin, että niitä löytyy koko pyörän käyttöiän ajan.

Onko sähköpyörä vielä uusi tuttavuus? Ei ongelmaa - tutustu tekemäämme sähköpyörien tietopakettiin!

[caption id="attachment_46856" align="alignnone" width="1024"] Kalkhoff Radmodelle 2019[/caption]