facebook_pixel

Focus Mares – Suomen suosituin cyclocross-pyörä!

16.3.2019

#cyclocross-pyörä #focus #mares #työmatkapyörä #yleispyörä

Focus tunnetaan kilpailukykyisistä cyclcross-pyöristään, joita saksalainen merkki on valmistanut jo 25 vuoden kokemuksella. Vaikka ensimmäiset peltokaistaleen tai kuraojan ylityksen ajaksi olalle nostetut pyörät eivät olleet vielä Focuksia, pitkä 25 vuoden kokemus krossareiden valmistuksesta on merkittävä – jopa yksi pisimpiä koko pyöräalalla. Tämä kokemus myös näkyy pyörissä ja ennen kaikkea tuntuu ajossa.

Focus Mares AL 6.7 Tiagra

Mares-pyörämallisto sisältää kuusi eri mallia, joista jokainen krossaria etsivä löytää varmasti sopivan. Kattava osasarjojen ja komponenttien valikoima sekä taitava runkomateriaalien käyttö luovat laajan malliston, josta löytyy oikeaa työkalua yhtä hyvin työmatka- ja arkiajoon kuin starttiviivalle syksyn kurakrosseihin. Kuskin mitta ei muodostu esteeksi sopivan pyörän löytämiselle, sillä runkoja on saatavana peräti kuudessa eri runkokoossa välillä XS-XXL!

Focus Mares AL 6.8 105

Oletko liikkeellä kohtuullisella budjetilla ja etsimässä kakkospyörää? Alumiinirunkoinen 6.7- tai 6.9-malli vastaa erinomaisesti näihin kriteereihin. Lippulaivamallit 9.8 tai 9.9 sopivat sen sijaan vaativammallekin harrastajalle, jolla on tähtäimessään HEL CX -cupin podium-paikka tai ainakin kilpakavereiden päänahat. Runkomateriaalien, kiekkojen ja muun osasarjan ohella voit valita, että haluatko pyöräsi laajan välitysskaalan tarjoavalla etuvaihtajalla vai yksinkertaisella ja huoltovapaalla 1X-voimansiirrolla.

Focus Mares AL 6.9 Apex 1

Kaikki 6.-sarjan pyörät ovat rakennettu alumiinirungon ympärille, kun taas 9. sarjalaisten sydämenä sykkii kevyt ja jäykkä hiilikuiturunko. Katso tiivis mallikuvaus alta:

Alumiinirunkoiset mallit
• 6.9 – Sramin Apex osasarjan jarrut ja 1x11 -voimansiirto, Novatec N30 -kiekot
• 6.7 – Shimanon UUSI 10-speed Tiagra-voimansiirto etuvaihtajalla varustettuna
• 6.8 – Shimanon 11-speed 105-voimansiirto etuvaihtajalla varustettuna

Hiilikuiturunkoiset mallit
• 9.7 – Sram Apex jarrut ja 1x11 -voimansiirto
• 9.8 – Shimanon Ultegra jarrut ja etuvaihtajalla varustettu voimansiirto, Novatec N30 -kiekot
• 9.9 – Lippulaivamalli! Sram Force osasarjan jarrut ja 1x11-voimansiirto, DT Swiss C1800 Spline DB -kiekot

Focus Mares C 9.7 Apex 1

Levyjarrut ovat kaikissa pyörissä nykyajan mukaan hydraulisia, joka tarkoittaa luotettavaa toimintaa ja varmasti riittävää jarrutehoa joka tilanteessa: märällä tai kuivalla, auringonpaisteessa tai loskasateessa, asfaltilla tai hiekalla. Renkailla on myös mukavasti pyörimistilaa aina 35 milliä leveile kumeille asti, mikä tuo lisää ajomukavuutta ja parantaa ajo-ominaisuuksia esimerkiksi talvikeleillä. Kaikki Mares-mallit ovat varustettuna hiilikuituisella etuhaarukalla, jossa on Focuksen itse kehittämä R.A.T -läpiakselikiinnitys. Uuden ja kekseliään kiinnitys- ja kiristyssysteemin ansiosta kiekon vaihto onnistuu jopa alle 10 sekunnissa!

Focus Mares C 9.8 Ultegra

Tule tutustumaan uuteen Mares-mallistoon! Komponenteista riippuen, Mares on oiva valinta työmatkalla, krossikisoihin, lenkkiajoon ja se taipuu pienellä tuunauksella vaikka gravel grinderiksi!

Focus Mares C 9.9 Force 1

”The Focus Mares Force 1 is an exceptional cyclocross race bike.”
-BIKERADAR, OCTOBER 2016