facebook_pixel

Fidlock – pullo, joka ei putoa matkalle!

4.8.2019

#Fidlock #juomapullo

Juomapulloon on annosteltu urheilujuomat gramman desimaalin tarkkuudella ja ajon tuoksinnassa kurotat kohti pullotelinettä ottaaksesi hörpyn. Mutta mitä, teline on tyhjä! Sama voi käydä yhtä hyvin pitkän lenkin loppupuolella, jolloin nestetasapainon ylläpito voi lähennellä elämän ja kuoleman kysymystä. Kuulostavatko skenaariot tutulta ja onko vastaavaa käynyt sinulle? Tai onko ajokaverille käynyt pullon kadottaminen pysäyttänyt matkan odottamattomasti ja saanut aikaan ehkä ripauksen myös vahingoniloa?

Fidlockin Twist-kiinnityssysteemin myötä putoavien pullojen ongelma on historiaa! Tutustu tuotteisiin tarkemmin lukemalla eteenpäin!

Miten se toimii?

Fidlockin Twist-systeemi on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas. Perinteisen pullotelineen häkin sijaan, kiinnitys perustuu juomapullotelineeseen kiinnitettävän kisko-osaan ja juomapullon pohjassa oleviin magneetteihin. Pullon kiinnitys tapahtuu asettamalla se kiskon päälle ja kiertämällä sitä vastapäivään. Twist-systeemi hyödyntää niin mekaanisen kuin magneetteihin perustuvan kiinnityksen parhaat puolet. Se on siisti ja yksinkertainen, suorastaan jopa elegantti. Ja mikä parasta - todella helppo ja miellyttävä käyttää!

Voimakkaat magneetit ja niihin yhdistettävä kiertoliike varmistavat, että pullo pysyy sille tarkoitetulla paikalla ja ei putoa matkasta kovimmissakaan vauhdissa tai pahimmissa röykyissä. Lisäksi se on helppokäyttöinen niin, että irrotus on yhtä helppoa kuin perinteisellä pullotelineellä. Twist-systeemin täyden lukituksen tuntee myös selvästi.

Ei olekaan sattumaa, että esimerkiksi useat huippuluokan tiimit niin cross-countryssa (tsekkaa tähän liittyen uusi Blur XC!) kuin endurossa käyttävät Fidlockin pulloja. Pudonnut tai vaikeasti irrotettava pullo voi tehdä eron palkinto- ja keräilysijoitusten välillä.

Tuotevalikoima

Fidlock on keskittynyt asioihin, mitä se tekee erinomaisen hyvin – juomapulloihin ja niiden telineisiin. Mallistosta löytyvät Twist-kiskon ohella 600 ja 450 ml suuruiset juomapullot. Jos on käynyt niin ikävästi, että rungosta ei löydy paikkoja pullotelineelle tai kaikki ovat jo käytössä, erillisillä remmeillä kiinnitettävä Uni Base -kisko pelastaa tilanteen.

Pulloja on saatavana kirkkaana ja tummennettuna. Valmistusmateriaalina käytetään luonnollisesti BPA-yhdisteistä vapaata muovia.

Kokeile Fidlockia ja jätä pudonneiden pullojen etsintä ajokavereille. Fidlockin jälkeen perinteinen pulloteline tuntuu samalta kuin cantilever-jarruihin palaaminen!

Tässä Fidlock in action!