Kaikki tuotteet Takaisin

Cervélo

Kanadalaisen Cervélon tavoite on yksinkertainen – maailman nopeimpien polkupyörien valmistaminen. Cervélo on pyörien mercedes, joka on tunnettu suunnittelulähtöisestä näkökulmasta, innovatiivisista ja rohkeista ratkaisuista sekä katseita kääntävästä pyörien ulkonäöstä. Kattavan ja menestyneen malliston lisäksi referenssilistalta löytyy muun muassa Ironman Hawajin suosituimman pyörämerkin status yli 10 vuotta peräkkäin ja edelleen edistyneimmän triathlonpyörä P5X:n kehitystyö.

Ikonisen triathlonpyörä P5X:n lisäksi Cervélon mallisto kattaa kaluston niin maantielle kuin aika-ajoon. Kaikille malleille on yhteistä suunnitteluvetoinen kehitystyö, joka huomioi aerodynaamisuuden, jäykkyyden ja kestävyyden luoden näin käyttäjäkokemuksen, jonka rinnalla Appelekin kalpenee!

Maantielle

R niin kuin road. R-sarja noudattaa klassista maantiepyörän ulkonäköä, mutta ulkokuori kätkee alleen tuhansien tuntien insinöörityön. Cervélon omin sanoin, tiet eivät ole muuttuneet, mutta laji on! Uudelleen suunniteltu R-sarja on tehty vastaamaan World Tourin vaatimuksiin. Vaikka mallit ovat olleet jo ennenkin lähes uskomattoman kevyitä ja jäykkiä, R5- ja R3-mallit ovat astuneet näiltä osin kokonaan uudelle alueelle. R-sarjan erottaa muusta kilpailusta, ajomukavuus, jäykkyys ja viimeistely loppuun asti mietittyine yksityiskohtineen.

Uudet rungot siirtävät voiman häviöttömästi takarenkaaseen säilyttäen silti samalla ajomukavuuden ja helpon käsiteltävyyden. Uuden R-sarjan jäykkyys onkin saatu vietyä uudelle tasolle putkien muotoilun ja kiekkojen läpiakselien ansiosta. Nykysuuntauksen mukaisesti R-sarja on saatavana myös levyjarruilla.

Aika-ajoon

Cérvelo kuvaa S-sarjan pyöriä ytimekkäästi: speed engineered. Näillä pyörillä onkin vain yksi ja ainoa tavoite – vauhti. Tämä ilmenee jäykkänä rungon rakenteena ja ennen kaikkea aerodynaamisuutena. Aika-ajossa ilmanvastuksen voittaminen on yksi ajajan ja siten myös runkosuunnittelijan merkittävimmistä haasteista. Tämä näkyykin S-sarjan rungoissa kaikissa yksityiskohdissa aina satulatolpan muotoilusta alas sijoitettuun vaakaputkeen asti. Jopa juomapullotelineen paikka on mietitty uudelleen, jotta S-sarjalainen pystyy halkomaan tuulta mahdollisimman tehokkaasti! Vaikka virtaviivaisuus on ollut suunnittelun pääteema, S-sarjan rungot eivät ole silti painavia ja siten raskaita ajettavia. Ne ovat siis kilpailukykyisen mäkisilläkin reiteillä.

Perusteellinen tuulitunnelissa testaaminen on tehnyt S-sarjalaisesta nopean näköisen paikallaankin! Se halkoo tuulta luotijunan tavoin ja siirtää watit häviöttömästi ketjuun. Tässä on pyörä ja runko ilman kompromisseja.

Pitkän matkan ajoon

Cervélon suunnittelijat osaavat optimoida pyörän muutenkin kuin vain vauhtia ajatellen. C-sarja kohtaa endurance-pyörien vaatimukset tehden pidemmistäkin lenkeistä ja ajokerroista entistä miellyttävämpiä – kuitenkaan vauhtia unohtamatta. Pitkät satulassa vietetyt päivät edellyttävät pyörältä ajomukavuutta, joka on saavutettu runkosuunnittelulla ja leveillä 32 millin renkailla. Vaikka C-sarjan pyörien käyttötarkoitus eroaa Cervélon muusta mallistosta, ne jakavat saman suunnittelufilosofian: optimoitu jäykkyys, kevyt paino ja ajotuntuma. Oikea määrä jäykkyyttä on saavutettu runkoputkien muotoilulla ja yksiosaisella takahaarukan rakenteella sekä leveillä seatstay-putkilla. Madallettu keskiö ja pidempi haarukka tekevät ajoasennosta rennon, mikä mahdollistaa pitkätkin ajomatkat ilman puutumisen tunteita. Hidastustarpeista vastaavat odotetusti levyjarrut, jotka pysäyttävät luotettavasi joka säässä ja olosuhteissa.

C-sarja on pitkien lenkkien luotettava kumppani ja gravel grinder parhaasta päästä!

Triathlonistin unelma

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä on P-sarja, joka on määrittänyt uudet standardit triathlonpyörille! P-sarjan pyörät pitävät kiistatonta johtopaikkaa triathlon- ja aika-ajopyörien kategoriassa. Ennakkoluuloton suunnittelu, huippuunsa asti viety aerodynamiikka ja pitkäaikainen testaustyö ovat synnyttäneet pyörän, jota näkee Ironman- ja aika-ajokilpailujen palkintopallilla ympäri maailman. Vaikka aerodynamiikan optimointi on ollut P-sarjan suunnittelun kantava teema, ajomukavuutta ei ole silti unohdettu. Aerodynamiikasta ei ole hyötyä, ellei ajoasentoa pystyä säilyttämään kisan läpi. Minimaalinen ilmanvastus ja monipuolisesti säädettävä ajoasento ovat saavutettu käyttämällä vain P-sarjaan suunniteltuja komponentteja, joka on mahdollistanut ilman kompromisseja tehtävän suunnittelun. Yksityiskohdat ovat mietitty viimeistä piirtoa myöten aina juoma- ja säilytysratkaisuja myöten.

Ei ole sattumaa, että P-sarjan pyörät ovat ansainneet ”Most Wanted” -statuksen Ironman-kilpailukiertueella. Menestys jättää jälkiä, jonka vuoksi Cervélon P-sarjan pyörä on tavoitteellisten triathlonharrastajien ja ammattilaisten valinta. P5X on pyörä, josta F1-tallit ottavat mallia! Kun haluat ehdotonta suorituskykyä, älä etsi pidemmältä.

Nyt myös runkosetteinä!

Haluatko legendaarista Cervélo-laatua, mutta kokonaisista pyöristä ei löydy sopivaa vaihtoehtoa? Haluatko kasata pyörän täsmälleen mielesi mukaisilla komponenteilla Cervélon rungon ympärille? Ei ongelmaa! Kysy lisätietoja ja tarjous, jotta pääsemme auttamaan unelmiesi pyörän rakentamisessa!

6 syytä ostaa Cérvelo

Maantielle, aika-ajoon tai triathlonille pyörää etsittäessä, Cérvelolla on monta vahvuutta puolellaan:

  1. Tinkimätön suunnittelutyö. Cérvelon tunnuslause kuuluu ytimekkäästi: speed engineered. Innovatiiviset ratkaisut ovat olleet suunnannäyttäjinä jo vuosia. Valitsemalla Cérvelon olet kehityksen aallonharjalla.
  2. Ohittamaton laatu. Cérvelo tunnetaan laadun synonyymina, joka näkyy runkojen pienissä yksityiskohdissa ja moitteettomassa viimeistelyssä.
  3. Kilpailukyky. Cérvelon suunnittelutyö on vuosia muita valmistajia edellä, jonka ansiosta rungot ja pyörät pysyvät erittäin kilpailukykyisinä useamman kauden.
  4. Naisten pyöräilyn tukeminen. Cérvelo oli ensimmäisiä valmistajia, joka aloitti näkyvästi naisten pyöräilyn tukemisen. Myös Lotta Lepistö ajaa Cérvelo Bigla – tiimissä!
  5. Näytöt korkeimmalla tasolla. Ranskan ympäriajo on voitettu Cérvelolla. Pekingin Olympialaisissa yli 40 urheilujaa ajoi niin ikään Cérvelon rungoilla.
  6. Ylivoimaisesti käytetyin pyörä Ironman -kisoissa!