Covid-19 info shoppailuun sekä Koronan aiheuttamat vaikeudet pyörien tuotannossa!

Covid-19 info shoppailuun. Koronavirustartuntojen määrä ja tartutantilanne elää pääkaupunkiseudulla. Alla muutamia perusohjeita, joilla pyritään pitämään asiointi mahdollisimman turvallisena kaikille.

1. Käytä verkkokaupan palveluita mahdollisimman paljon. Verkkokaupasta löytyy kaikki tuotteemme ja niiden varastosaldot. Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse.

2. Vältä asiointia myymälässä ruuhka-aikoina! Paras aika asioida myymälässä on arkisin klo 10-15. Viikonloppuina ja iltäpäivisin myymälä on lähes poikkeuksetta täynnä sesongin aikana maalis-kesäkuussa.

3. Tule myymälään yksin. Mukaan vain ostotapahtuman kannalta välttämättömät henkilöt mahdollisuuksien mukaan. :)

4. Suunnittele ostoksesi etukäteen. Valikoima ja saatavuudet löytyy verkkokaupasta. Voit katsoa sieltä valmiiksi tuotteet, joista olet kiinnostunut.

5. Asiakasmäärää joudutaan rajaamaan mahdollisesti rajoittamaan, joten valmistaudu odottamaan ulkona. Noudatamme AVIN määräyksiä.

6. Käytä kasvomaskia ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta myymälässä asioidessasi.

Koronapademian ja ennennäkemättömän kysynnän vaikutukset polkupyörien tuotantoon ja saatavuuteen 2022:

1. Polkupyörien toimitukset. Pandemia on lisännyt polkupyörien ja komponenttien kysynnän ennätyslukemiin globaalisti. Samaan aikaan viruksen aiheuttamat ongelmat tuotannossa ja toimitusketjuissa ovat tuottaneet ongelmia saatavuudessa. Komponentti- ja runkotehtaat ovat rajoitusten myötä supistaneet toimintaansa ja/tai olleet kokonaan kiinni.  Myös muut alat ja toimijat kilpailevat samoista raaka-aineista pyöräteollisuuden kanssa. Tämä on johtanut polkupyörien vähäisempään saatavuuteen sekä ennakotilattavien polkupyörämäärien heikkoon ennustettavuuteen. Tilanne on sama kaikilla merkeillä. Tällä hetkellä emme valitettavasti pysty antamaan tarkkoja toimitusaikoja. Lisäksi alustaviin toimitusaikoihin voi tulla muutoksia tai jopa peruutuksia.

2. Polkupyörin komponenteista huomioitavaa. Pyörän spekseissä kuvatut pyörän osat ei välttämättä pidä paikkaansa, sillä tehtaat joutuvat käyttämään komponenttipulan takia vaihtoehtoisia osia. Kyseessä on pääasiassa pieniä muutoksia, joilla pyritään varmistamaan pyörien saatavuus asiakkaille. Muutokset koskevat yleisimmin renkaita, jarruja, satuloita ja ohjaamon osia. Edellä mainituista syistä johtuen vaihtoehtoisten osien vaihtaminen alkuperäisiin ei ole mahdollista. Muutokset valmistajilta tulevat äkillisesti, ns. “lennosta”, mistä johtuen emme pysty ilmoittamaan korvaavista komponenteista. Kiitos ymmärryksestä! :)