facebook_pixel

Toimitustavat

HUOM! Kasauksemme on tällä hetkellä todella pahasti ruuhkautunut ja toimituksissa menee normaalia pidempään. Pahoittelut – teemme parhaamme!

Polkupyörät

Toimitamme polkupyörät Matkahuollon toimipisteeseen 0€, myös mahdolliset tarviketilauksien asennukset sisältyvät hintaan! (ei noutopisteisiin kuten K-market etc). Pyörät toimitetaan kasattuina, täysin säädettyinä ja koeajettuina! Pyörät pakataan suljettuun pahvilaatikkoon varmistaaksemme, että pyörä ei vaurioidu kuljetuksen aikana tästä johtuen emme kiinnitä polkimia ja tanko on käännettynä sivulle.

Pyörän saatuasi:

  • Käännä ohjaustanko suoraan ja kiristä stemmin pultit 5mm tai 6mm kuusiokoloavaimella stemmistä riippuen
  • Kiinnitä polkimet mallista riippuen joko 15mm poljinavaimella tai oikean kokoisella kuusioloavaimella(6mm/8mm). Huomioithan polkimien R – oikea poljin ja L – vasen poljin -merkinnät!
    Vasemmanpuoleisessa/L(left) polkimessa on vasemmanpuoleiset kierteet, kiristä poljin vasempaan kampeen kääntäen polkimen kierrettä vasemmalle
    ja oikeanpuoleisessa/R(right) polkimessa on oikeanpuoleiset kierteet, kiristä poljin oikeaan kampeen kääntäen polkimen kierrettä oikealle.
  • Säädä satulan korkeus
  • Tarkista pyörän toiminta säännöllisesti ennen ajamista. Muista huollot huolto-ohjelman/tarpeen mukaan!

Jos haluat pyörän TÄYSIN ajovalmiina (polkimet kiinnitettyinä ja tanko suorana) laitathan tästä tiedon tilausta tehdessäsi viestikenttään. Huomioithan ettei pyörä ole tällöin yhtä suojattuna kuin suljetussa pahvilaatikossa!

Tai Kotiinkuljetettuna 30€ / pyörä. Kotiinkuljetuksesta ollaan yhteydessä kuluttajaan etukäteen. (Kotiinkuljetus toimitustapa ei vielä toiminnassa verkkokauppassa, mutta jätä tilausta tehdessäsi viestiosioon toive kotiinkuljetuksesta niin olemme sinuun yhteydessä tai ota yhteyttä asiakaspalveluun myynti@larunpyora.com)

Muut tuotteet

Toimitetaan lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen, max. 30kg (Siwa,R-kioski,K-market etc..)

toimituskulut alle 200€ tilauksille 4€  ja yli 200€ tilauksille 0€

Nouto myymälästä

Tilauksen voi myös noutaa myymälästämme Lauttasaaresta osoitteesta Lauttasaarentie 50 ilman toimituskuluja. ”Nouto myymälästä” lähetystavassa ilmoitamme tilauksen ollessa noudettavissa tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla.

Pääsääntöisesti tuotteet lähetetään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Pyrimme toimittamaan tilauksenne 3-8 arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli toimitusaika poikkeaa selkeästi normaalista.

Larunpyora.com -verkkokaupassa ei ole vähimmäistilausrajaa.

Kaikki lähetyskulut sisältävät ALV:n. Toimitamme tuotteita Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuunottamatta.