Ale!

Polkupyörien kasausaika tällä hetkellä n. 10pv mallista riippuen! Lähetämme epidemian aikana (tarvikkeet) Postipaketit pyynnöstä kotiovelle ilman kontakteja tai allekirjoituksia Postipaketin hinnalla. Kirjoita kotipaketista pyyntö tilauksen kommenttiin! :)

flag-w-text Created with Sketch.

2017 Focus Arriba Sora DT

999,00€

799

,00€

Tuote ei ole saatavilla verkkokaupasta

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 10kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Focus Arriba Sora on laadukas ja tyylikäs fitness-pyörä jokapäiväiseen käyttöön työmatkoille ja treenaamiseen. Fitness-pyörät rullaavat kevyesti ja ovat hauskoja ajaa, myös hiekkateillä!
Arriba Sorassa on kevyt alumiinirunko ja haarukka sekä tyylikkäästi toteutetut sisäiset vaijerit. Tarkasta vaihtamisesta huolehtii Shimano Sora maantieosasarja 50/34 eturattailla ja laajalla 11-32 takapakalla. Tehokkaat Shimanon nestelevyjarrut hyvällä tuntumalla pysäyttävät sinut turvallisesti kelissä kuin kelissä. Pyörässä on Schwalben 32mm renkaat ja rungossa mahdollisuus tavaratelineen ja lokasuojien asentamiseen. Ulkoiset Shimanon Hollowtech II keskiölaakerit.
Valitse Focus Sora jos etsit kevyttä monitoimipyörää suoralla tangolla ja rennolla ajoasennolla!

Tekniset tiedot

Takaisin ylös