Webshop > 2017 Kalkhoff Select Steps 7R HS 13Ah Wave
Ale!

Poistotuotteita lisätty lisää jopa -40% alennukselle! Kurkista täältä poistotuotteisiin.

flag-w-text Created with Sketch.

2017 Kalkhoff Select Steps 7R HS 13Ah Wave

2290,00

Tuote ei ole saatavilla verkkokaupasta eikä myymälästä

Yli 200€ tarviketilaukset rahtivapaasti

Yli 200€ tilaukset 0€, polkupyörät Matkahuollon kotiinkuljetuksella 29,90€. Lisätietoa Info -sivulta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Jopa 12kk korotonta maksuaikaa!

Turvalliset maksutavat verkkokaupassa ja myymälässä - Resurs Bankilla jopa 12kk korotonta maksuaikaa! Lue lisää Info -osiosta.

Tuotekuvaus

Kalkhoff Select Steps 7R HS 13Ah city sähköpyörä luotettavalla ja tehokkaalla Shimano STEPS E6000 moottorilla yhdistettynä Impulsen 13Ah (468Wh) akkuun. Shimanon 7-vaihteinen nexus napavaihde, nestevannejarrut, jalkajarru ja täysivarustelu led valoilla. Tyylikäs ja matala wave-runko tekee pyörän päälle ja pois nousemisesta vaivatonta ja helppoa!

MOOTTORI:
Shimano E6000 e-bike järjestelmän ajoyksikkö on kevyt, kompakti, varmatoiminen ja hiljainen. Vain 3,2kg – yksi markkinoiden kevyimmistä moottoreista vääntää 50Nm momentilla sinut vaivatta jyrkemmänkin mäen yli. Älykäs sähköavustus määräytyy momentin, kadenssin, nopeuden ja kampien asennon mukaan varmistaen luonnollisen tuntuisen avustuksen.

AKKU:
Laadukkaat Impulse Li-ion akut kestävät jopa 1100 täyttä latauskertaa ilman merkittävää tehonlaskua. Nollasta täyteen lataus kestää noin 6 tuntia. Akun voit ladata joko pyörässä kiinni tai irtonaisena. Laturi toimii verkkovirralla.
Toimintasäteeseen vaikuttavat monet tekijät kuten avustusteho, maasto, lämpötila ja ajotyyli. Ihanteellisissa olosuhteissa mitattu toimintasäde 13Ah (468Wh) akulle on 150km.

OHJAINYKSIKKÖ:
Shimano E6000 ohjausyksikkö sijaitsee tangossa peukalon ulottuvilla. Voit vaihtaa avustustehoja turvallisesti ja helposti irroittamatta käsiä ohjaustangosta. Ajotietokone näyttää sinulle akun keston kullekkin avustusteholle, nopeuden, keskinopeuden, ajan, matkan ja kokonaismatkan.

Takaisin ylös