Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > City Sähköpyörät > 2018 Jubilee Classic I8R 17Ah (603Wh) smoke
Ale!
flag-w-text Created with Sketch.

2018 Jubilee Classic I8R 17Ah (603Wh) smoke

Helppokäyttöinen sähköavusteinen polkupyörä Impulse 2.0 moottorilla ja suurella 17Ah Li-ion akulla. S 46cm kokoa saatavina myös pienemmillä 26" renkailla!

2790,00€

2190

,00€

Poista

Ilmainen* - KEVÄTRUUHKAA!

KEVÄTRUUHKAA TOIMITUKSISSA! Teemme parhaamme. :) *toimituskulut alle 200€ tilauksille 4€ ja yli 200€ tilauksille 0€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 20kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Kalkhoff Jubilee Classic I8R 17Ah on tyylikäs ja helppokäyttöinen valmiiksi varusteltu sähköpyörä jalkajarrulla sekä hydraulisilla vannejarruilla. Nexus 8 napavaihteisto, tehokas Impulse 2.0 moottori, suuri 17Ah (603Wh) akku jolla toimintasäde jopa 180km*, LCD-näyttö, säädettävä ohjainkannatin, jousitettu satula, runkolukko sekä laadukkaat led-valot eteen ja taakse. Uniikki E-bike järjestelmä jonka runko ja sähköosat ovat suunniteltu, kasattu ja testattu Saksassa.

Rekisteröidessäsi pyörän Kalkhoffin sivuilla saat pidennetyn 10 vuoden takuun rungolle ja 3 vuoden takuun moottorille sekä akulle. Takuuehdot löydät valmistajan sivuilta.

MOOTTORI:
Älykäs Impulse 2.0 250W / 70Nm moottorin avustus määräytyy momentin, kadenssin ja nopeuden mukaan varmistaen miellyttävän ajotuntuman ja säästeliään virrankäytön. Moottorin ja akun sijainti matalalla pyörän keskellä tekee ajettavuudesta vakaan ja luonnollisen, kuin normaalilla pyörällä ajaisi.
Shift sensor teknologia pysäyttää moottorin sekunnin murto-osaksi vaihtaessasi vaihdetta, tällöin moottorin kuormitus ei kohdistu vaihteistoon ja vaihtaminen on sulavampaa.

AKKU:
Laadukkaat Li-ion akut kestävät jopa 1000 täyttä lataussykliä. Nollasta täyteen lataus kestää noin 4-6 tuntia. Akun voit ladata joko pyörässä kiinni tai irtonaisena. Laturi toimii verkkovirralla. Akun sijainti pyörän keskellä tekee ajettavuudesta vakaan ja luonnollisen. 17Ah (603Wh) arvioitu toimintasäde ihanteellisissa olosuhteissa ECO -avustusteholla on noin 180km*.

OHJAINYKSIKKÖ:
Avustustehoa voit vaihtaa turvallisesti ja kätevästi napin painalluksella peukalon ulottuvissa olevasta ohjaimesta ohjaustangossa. Avustustehoja on kolme: eco / sport / power. Helposti luettavasta ajotietokoneesta näet matkatiedot, nopeuden, akun varauksen ja avustustehon.
Pyörässä on myös talutusavustin mikä helpottaa ylämäessä taluttamista tai vaikka ylittäessäsi autotallin kynnystä.

*Teoreettinen toimintasäde. Sähköpyörän kantamaan vaikuttaa oleellisesti käytetty avustustaso, lämpötila, ajotyyli, kokonaispaino, nousumetrit, olosuhteet jne.

Huomioithan myös sähköpyörän voimansiirron kuluvan tavallista pyörää nopeammin ja onkin erityisen tärkeää pitää voimansiirto puhtaana ja öljyttynä! Katso myös pesuohjeet blogistamme.

Tekniset tiedot

Moottori Impulse 2.0, 36V / 250W / 70Nm, shift sensor technology
Näyttö Impulse Compact LCD
Akku Impulse Li-Ion 36 V, 17Ah (603 Wh)
Avustus 25km/h
Kantama 180km *(teoreettinen ihanteellisissa olosuhteissa)
Vaihtaja Shimano Nexus, 8-Speed
Vaihdevipu Shimano Nexus
Kammet Concept
Jarrut Magura HS11, hydrauliset vannejarrut
Etuvalo Trelock LS 583, Retro
Takavalo AXA Blueline, LED with stand light
Runko Impulse Classic,  Impulse V2, alumiini
Haarukka Urban Comfort, rigid
Ohjainkannatin Concept SL, säädettävä
Ohjaustanko Concept Comfort
Satula Comfort Classic
Satulatolppa Concept
Vanteet Concept EX
Navat Shimano Nexus, 8-speed
Varusteet Aisalokasuojat, tavarateline, lukko, tukijalka ja valot
Maksimi kokonaispaino 130kg

Takaisin ylös