Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > Hybridi Sähköpyörät Naisten > 2018 Kalkhoff Voyager Move I8 Deore TR 17Ah white
Ale!
flag-w-text Created with Sketch.

2018 Kalkhoff Voyager Move I8 Deore TR 17Ah white

Aisalokasuojilla, tavaratelineellä ja valoilla varusteltu sähköavusteinen hybrid polkupyörä. Suuri 17Ah 36v Li-ion akku takaa pitkät toimintasäteet!

2590,00€

2190

,00€

Poista

Ilmainen* - KEVÄTRUUHKAA!

KEVÄTRUUHKAA TOIMITUKSISSA! Teemme parhaamme. :) *toimituskulut alle 200€ tilauksille 4€ ja yli 200€ tilauksille 0€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 20kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Kuvasta poiketen pyörässä Deore takavaihtaja.

KALKHOFF Voyager Move I8 Deore on helppokäyttöinen valmiiksi varusteltu hybrid sähköpyörä laadukkailla komponenteilla. Tehokas Impulse 2.0 moottori, suuri 17Ah (603Wh) akku jolla toimintasäde jopa 180km*, LCD-näyttö, jousitettu etuhaarukka, Deore-takavaihtaja ja hydrauliset levyjarrut. Uniikki E-bike järjestelmä jonka runko ja sähköosat ovat suunniteltu, kasattu ja testattu Saksassa.

Rekisteröidessäsi pyörän Kalkhoffin sivuilla saat pidennetyn 10 vuoden takuun rungolle ja 3 vuoden takuun moottorille sekä akulle. Takuuehdot löydät valmistajan sivuilta.

MOOTTORI:
Älykäs Impulse 2.0 250W 70Nm moottorin avustus määräytyy momentin, kadenssin ja nopeuden mukaan varmistaen miellyttävän ajotuntuman ja säästeliään virrankäytön. Moottorin ja akun sijainti matalalla pyörän keskellä tekee ajettavuudesta vakaan ja luonnollisen, kuin normaalilla pyörällä ajaisi.
Shift sensor teknologia pysäyttää moottorin sekunnin murto-osaksi vaihtaessasi vaihdetta, tällöin moottorin kuormitus ei kohdistu vaihteistoon ja vaihtaminen on sulavampaa.

AKKU:
Laadukkaat Li-ion akut kestävät jopa 1000 täyttä lataussykliä. Nollasta täyteen lataus kestää noin 4-6 tuntia. Akun voit ladata joko pyörässä kiinni tai irtonaisena. Laturi toimii verkkovirralla. 17Ah (603Wh) arvioitu toimintasäde ihanteellisissa olosuhteissa ECO -avustusteholla on noin 180km*.

OHJAINYKSIKKÖ:
Avustustehoa voit vaihtaa turvallisesti ja kätevästi napin painalluksella peukalon ulottuvissa olevasta ohjaimesta ohjaustangossa. Avustustehoja on kolme: eco / sport / power. Helposti luettavasta ajotietokoneesta näet matkatiedot, nopeuden, akun varauksen ja avustustehon.
Pyörässä on myös talutusavustin mikä helpottaa ylämäessä taluttamista tai vaikka ylittäessäsi autotallin kynnystä.

*Arvioitu toimintasäde. Sähköpyörän kantamaan vaikuttaa oleellisesti käytetty avustustaso, lämpötila, ajotyyli, kokonaispaino, nousumetrit, olosuhteet jne.

Huomioithan myös sähköpyörän voimansiirron kuluvan tavallista pyörää nopeammin ja onkin erityisen tärkeää pitää voimansiirto puhtaana ja öljyttynä! Katso myös pesuohjeet blogistamme. n

Tekniset tiedot

Moottori Impulse 2.0, 36V / 250W / 70Nm, shift sensor technology
Näyttö Impulse Compact LCD
Akku Impulse Li-Ion 36 V, 17Ah (603 Wh)
Avustus 25km/h
Kantama 180km *(arvioitu ihanteellisissa olosuhteissa)
Vaihtaja Shimano Deore 8-speed
Vaihdevipu Shimano Altus M310
Kammet Concept
Jarrut Tektro T285, hydraulinen levyjarru
Etuvalo AXA Blueline30, LED
Takavalo AXA Blueline, LED
Runko Impulse V2, alumiini
Haarukka SR Suntour NEX
Ohjainkannatin Concept SL, säädettävä
Ohjaustanko Concept
Satula Concept Trekking
Satulatolppa Concept SL
Vanteet Concept
Navat Concept SL, QR
Renkaat Schwalbe Energizer Life, 40-622
Varusteet Aisalokasuojat, tavarateline ja jalkatuki
Maksimi kokonaispaino 130kg

Takaisin ylös