Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > City Sähköpyörät > 2019 LIQ Comfort Shimano S8R 17,5Ah valkoinen
Ale!
flag-w-text Created with Sketch.

2019 LIQ Comfort Shimano S8R 17,5Ah valkoinen

2890,00€

2490

,00€

Poista

Ilmainen* - KEVÄTRUUHKAA!

KEVÄTRUUHKAA TOIMITUKSISSA! Teemme parhaamme. :) *toimituskulut alle 200€ tilauksille 4€ ja yli 200€ tilauksille 0€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 20kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

LIQ Comfort Shimano S8R city sähköpyörä luotettavalla ja tehokkaalla Shimano STEPS E6000 moottorilla yhdistettynä 17,5Ah (621Wh) akkuun. Shimanon 8-vaihteinen nexus napavaihde, nestevannejarrut, jalkajarru ja täysivarustelu led valoilla. Tyylikäs ja matala wave runko tekee pyörän päälle ja pois nousemisesta vaivatonta ja helppoa!

MOOTTORI:
Shimano E6000 e-bike järjestelmän ajoyksikkö on kevyt, kompakti, varmatoiminen ja hiljainen. Vain 3,2kg – yksi markkinoiden kevyimmistä moottoreista vääntää 50Nm momentilla sinut vaivatta jyrkemmänkin mäen yli. Moottorin ja akun sijainti matalalla pyörän keskellä tekee ajettavuudesta vakaan ja helposti käsiteltävän, kuin normaalilla pyörällä ajaisi. Älykäs sähköavustus määräytyy momentin, kadenssin, nopeuden ja kampien asennon mukaan varmistaen luonnollisen tuntuisen avustuksen.

AKKU:
Laadukkaat Li-ion akut kestävät jopa 1000 lataussykliä. Nollasta täyteen lataus kestää noin 6 tuntia. Akun voit ladata joko pyörässä kiinni tai irtonaisena. Laturi toimii verkkovirralla. 17,5Ah (621Wh) arvioitu toimintasäde ihanteellisissa olosuhteissa ECO -avustusteholla on noin 180km*.

OHJAINYKSIKKÖ:
Shimano E6000 ohjausyksikkö sijaitsee tangossa peukalon ulottuvilla. Voit vaihtaa avustustehoja turvallisesti ja helposti irroittamatta käsiä ohjaustangosta. Ajotietokone näyttää sinulle akun keston kullekkin avustusteholle, nopeuden, keskinopeuden, ajan, matkan ja kokonaismatkan.

Hyvä tietää!

  • *Valmistajan ilmoittama laskennallinen maksimikantama. Kantamaan vaikuttaa käytetty avustustaso, lämpötila, ajotyyli, kokonaispaino, nousumetrit ja olosuhteet.
  • Säännöllisesti pesty pyörä toimii paremmin. Pesuohjeet!
  • Mietitkö sähköpyörän hankintaa? Lue blogista 11 syytä hankkia sähköpyörä.
  • Käyttöoppaat.

Tekniset tiedot

Moottori Shimano Steps E6000 250 W / 36 V, 50Nm
Näyttö Shimano Steps E6010 LCD, Kävelyavustin
Akku 17,5Ah / 621Wh
Avustus 25km/h
Kantama 180km *(arvioitu valmistajan laskennallinen)
Takavaihtaja Shimano Nexus 8-speed
Vaihdevipu Shimano Nexus 8-speed
Kampisarja Shimano
Jarrut Magura HS11, Nestevannejarrut & jalkajarru
Etuvalo AXA blueline, LED
Takavalo AXA Blueline, LED
Runko Shimano Steps Next, Alumiini
Haarukka Suntour CR8V
Ohjainkannatin Concept SL alumiini, säädettävä
Ohjaustanko Concept City Cruiser
Satula Concept Trekking
Satulatolppa Alu, Joustolla
Vanteet Concept
Navat Concept SL pikalinkuilla
Renkaat Schwalbe Marathon 28″ 40-622
Varusteet Aisalokasuojat, tavarateline, jalkatuki, Pumppu & runkolukko
Max. kokonaispaino 130kg

 
Suuntaa-antava kokotaulukko. Jos olet kokojen välissä tai koko mietityttää varmista oikea runkokoko asiakaspalvelustamme.

  • 45cm 155 – 167cm
  • 50cm 166 – 177cm

LIQ Pyörät suunnitellaan ja kasataan Saksassa samalla Derby Cyclen tehtaalla kuin muut huippumerkkimme, kuten: Focus, Cervelo, Kalkhoff & Santa Cruz

Takaisin ylös