Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > Hybridi Sähköpyörät Miesten > 2019 Nishiki SPORT SLE Miesten 11,6Ah musta

2019 Nishiki SPORT SLE Miesten 11,6Ah musta

2449

,00€

Poista

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 10kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Tyylikäs Nishiki Sport SLE miesten hybridisähköpyörä, joka on omiaan työmatkoilla ja pyöräretkillä. Sport SLE on varustettu laadukkaalla ja toimintavarmalla Shimanon STEPS E6100 -sähkömoottorilla, josta löytyy hyvin tehoa mäkien nousemiseen tai vastatuulella ajamiseen. Ohjaustangossa olevaa näyttöä on helppo käyttää, ja avustuksen voi valita kolmesta tehoalueesta: High, normal ja eco. Avustustehosta ja maastosta riippuen akkukapasiteetti riittää noin 100 kilometrin matkalle.

Laadukas Shimano Deore 10v -voimansiirto tehostaa sähköavustuksen käyttöä. Akun lataaminen on vaivatonta. Voit ladata akun, kun se on pyörässä kiinni. Tai voit ottaa sen mukaan ja ladata vaikkapa työpäiväsi aikana tavallisesta pistorasiasta.

Tehokkaat hydrauliset levyjarrut toimivat vaikeissakin sääolosuhteissa ja pysäyttävät vauhdin tasaisesti.

Vakiovarusteisiin kuuluu tavarateline, johon saa kiinnitettyä pikalukittavan tavarakorin. Etu- ja takavalot, jotka ottavat virtansa akusta. Lisäksi kokonaisuteen sisältyy: lokasuojat, tukijalka, polkimet, säädettävä kannatin ja lukko. Ajomukavuutta lisäävät Schwalben pistosuojatut renkaat sekä säädettävä ohjainkannatin.

Tekniset tiedot

Suuntaa-antava kokotaulukko. Jos olet kokojen välissä tai koko mietityttää varmista oikea runkokoko asiakaspalvelustamme.

  • 46cm 165-174cm
  • 51cm 174-185cm

Takaisin ylös