Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > Maasto Sähköpyörät > 2019 Tunturi EMAX sähköfatbike harmaa/oranssi

Polkupyörien kasausaika tällä hetkellä n. 10pv mallista riippuen! Lähetämme epidemian aikana (tarvikkeet) Postipaketit pyynnöstä kotiovelle ilman kontakteja tai allekirjoituksia Postipaketin hinnalla. Kirjoita kotipaketista pyyntö tilauksen kommenttiin! :)

2019 Tunturi EMAX sähköfatbike harmaa/oranssi

2849

,00€

Tuote ei ole saatavilla verkkokaupasta

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 10kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Tunturin alumiinirunkoisessa EMAX-läskipyörässä on tehokas ja toimintavarma Shimano STEPS E8000 -sähkömoottori, jonka 70Nm vääntö riittää suurienkin mäkien valloittamiseen. Shimano BT-E8010 -akku ei hyydy pidemmälläkään lenkillä ja kantama on pitkä. Sähköavustus on valittavissa kolmesta tehoalueesta: Boost, Trial ja Eco. Leveät Schwalbe Jumbo Jim -renkaat pitävät niin hiekalla kuin lumessakin ja Shimanon hydrauliset levyjarrut pysäyttävät sinut turvallisesti. Vaihtamisesta huolehtii tarkka ja täsmällinen SRAM GX.

Larunpyora.com verkkokaupasta tilatut pyörät toimitetaan kasattuina ja koeajettuina

Takaisin ylös