Webshop > Polkupyörät > 2021 Tunturi eHybrid 2.0 Di2 Miesten
Ale!
flag-w-text Created with Sketch.

2021 Tunturi eHybrid 2.0 Di2 Miesten

2990,00

Poista

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Jopa 12kk korotonta maksuaikaa!

Laajat maksutavat verkkokaupassa ja myymälässä: Resurs Bankilla jopa 12kk korotonta maksuaikaa! Verkkokaupassa maksuvaihtoehtoina myös verkkopankki-, kortti-, sekä Collector lasku- ja osamaksu vaihtoehdot.

Tuotekuvaus

Tunturi eHybrid 2.0 Sporttinen miesten hybridisähköpyörä on omiaan työmatkoilla ja pyöräretkillä. Ajaminen on miellyttävää myös huonokuntoisilla teillä joustohaarukan ansiosta. Jouston voi myös lukita pois tarvittaessa, jolloin se toimii kovakeulaisena etuhaarukkana.

eHYBRID 2.0 on varustettu Shimano STEPS -keskimoottorilla, josta löytyy riittävästi tehoa mäkien nousemiseen tai vastatuuleen ajamiseen. Ohjaustangossa olevaa näyttöä on helppo käyttää, ja avustuksen voi valita kolmesta tehoalueesta: High, Normal ja Eco. Avustustehosta ja maastosta riippuen. Akkukapasiteetti riittää noin (High-tasolla noin 93 km. Normal-tasolla noin 130 km ja Eco-tasolla noin 185 km.)

Di2 on Shimanon sähköinen vaihdejärjestelmä. Di2-vaihteeet mahdollistavat nopeamman ja sujuvamman vaihtamisen vähemmällä vaivalla. Pyörää voi myös käyttää tavallisena pyöränä ilman avustusta.

Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tasaisesti ja toimivat vaikeissakin sääolosuhteissa.

Akun lataaminen hoituu helposti – joko se on kiinni pyörässä tai voit ottaa sen mukaan ja ladata vaikkapa työpäiväsi aikana tavallisesta pistorasiasta.

Pyörän varusteisiin kuuluu mm. akusta virtansa ottavat etu- ja takavalot sekä kevyesti rullaavat Mitaksen pistosuojatut renkaat.

Tekniset tiedot

  • Tehokas ja luonnollinen Shimanon STEPS E6100 sähkömoottori
  • Helposti irroitettava 504Wh akku
  • Shimano Nexus 5 Di2 sähkövaihteisto
  • Lukittava Rockshox Paragon 65 mm joustohaarukka
  • Hyvät varusteet + etu ja takavalot vakiona
  • Hyvä ajettava myös ilman avustusta, harjaton moottori: normaali pyörä ilman avustusta

Suuntaa-antava kokotaulukko. Jos olet kokojen välissä tai koko mietityttää varmista oikea runkokoko asiakaspalvelustamme.

  • M/52 165 – 175cm
  • L/56 175 – 185cm

Takaisin ylös