Webshop > Tarvikkeet > Garmin Nopeusanturi 2 010-12843-00

Poistotuotteita lisätty lisää jopa -40% alennukselle! Kurkista täältä poistotuotteisiin.

Garmin Nopeusanturi 2 010-12843-00

40,00

Vain 3 varastossa

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Yli 200€ tarviketilaukset rahtivapaasti

Yli 200€ tilaukset 0€, polkupyörät Matkahuollon kotiinkuljetuksella 29,90€. Lisätietoa Info -sivulta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Jopa 12kk korotonta maksuaikaa!

Turvalliset maksutavat verkkokaupassa ja myymälässä - Resurs Bankilla jopa 12kk korotonta maksuaikaa! Lue lisää Info -osiosta.

Tuotekuvaus

Seuraa nopeuttasi ajon aikana helposti asennettavan langattoman anturin avulla. Magneetteja tai muita paljaita osia ei tarvitse kohdistaa, joten anturin asentaminen, ylläpito ja siirtäminen pyörästä toiseen on helppoa.

Nopeusanturi 2 kiinnitetään jommankumman renkaan napaan. Voit määrittää renkaan koon Garmin Connect™ -verkkoyhteisössä tai antaa sen kalibroitua itse Edge®-pyörätietokoneen tai yhteensopivan Garmin-laitteen avulla. Määrityksen jälkeen saat aina tarkat nopeus- ja matkatiedot myös ilman päälaitetta.

ANT+®-yhteyden ja Bluetooth® Low Energy -tekniikan avulla voit synkronoida tiedot Garmin Connectiin sekä muihin harjoittelusovelluksiin, yhteensopiviin laitteisiin ja kuntoilulaitteisiin, jotta saat paremmat tiedot niin sisä- kuin ulkoajoon. Matkamittaritoiminto seuraa ajamaasi matkaa, mikä helpottaa huollon suunnittelu

Tekniset tiedot

Seuraa nopeuttasi ajon aikana helposti asennettavan langattoman anturin avulla. Magneetteja tai muita paljaita osia ei tarvitse kohdistaa, joten anturin asentaminen, ylläpito ja siirtäminen pyörästä toiseen on helppoa. Nopeusanturi 2 kiinnitetään jommankumman renkaan napaan. Voit määrittää renkaan koon Garmin Connect™ -verkkoyhteisössä tai antaa sen kalibroitua itse Edge®-pyörätietokoneen tai yhteensopivan Garmin-laitteen avulla. Määrityksen jälkeen saat aina tarkat […]

Takaisin ylös