Webshop > Tarvikkeet > Elektroniikka > Wattimittarit > Garmin Vector 3 010-01787-00

Garmin Vector 3 010-01787-00

Kahden anturin tehomittari

949

,00€

Vain 1 varastossa

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 10kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Kohota kuntosi

Aja entistä tehokkaammin ja harkitummin ja pysy yhteydessä käyttämällä polkimiin sisältyvää Vector 3 -tehomittaria. Kun pyrit parantamaan omaa ennätystäsi seuraavassa kilpailussa tai Gran Fondo -kisassa, teho on luotettavin tapa mitata harjoittelua päivästä ja kellonajasta riippumatta. Toisin kuin muut tehomittarit, Vector 3 käyttää polkimiin sisäänrakennettuja antureita, joten se tuottaa luotettavat ja tarkat tiedot jokaisesta harjoittelukerrasta.

Nouse uudelle tasolle

Kahden anturin Vector 3 -tehomittarilla saat arvokasta tietoa oikean ja vasemman jalan tehosta erikseen. Vector 3 mittaa kokonaistehoa, poljinnopeutta ja vasemman ja oikean jalan tasapainoa, ja siinä on ominaisuutena edistyneet pyöräilyn dynamiikkatiedot, joilla voit räätälöidä harjoittelusi heikkouksiesi ja vahvuuksiesi mukaan ja näin parantaa tekniikkaasi. Se tallentaa tiedot myös siitä, milloin ja miten pitkään olet polkenut seisten ja istuen. Tehovaihe kertoo poljinkierroksella tuottamasi voiman, jotta voit arvioida pyöräilyasennon tehokkuutta. Poikkeama osan keskikohdasta puolestaan näyttää mihin kohtaan poljinta voima kohdistuu, jotta voit varmistaa klossien oikean sijainnin. Voit tarkastella kutakin metriikkatietoa yhteensopivalla Edge®-pyöräilytietokoneella ja Garmin Connect™ Mobile -sovelluksella. sovellus

Helppo asentaa, siirtää ja käyttää

Vector 3 ei vaadi monimutkaisten voimansiirtojärjestelmien, uusien kiekkojen tai ulkoisten anturien asentamista. Erillisiä antureita ei ole, joten Vector 3 voidaan asentaa tavallisen polkimen tavoin. Se on helppo siirtää pyörästä toiseen ilman ammattiasentajan apua. Sen tyylikäs ja ohut muotoilu takaa paremman liikkumavaran kaarteissa ja ergonomisemman korkeuden. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu akseli ja komposiittimateriaalista valmistettu poljinrunko on suunniteltu ja testattu kestämään vuosien käyttöä. Mittarin paristonkesto on jopa 120 tuntia.

Osa pyörän tietojärjestelmää

Ota kaikki irti Vector 3 -mittaristasi yhdistämällä se yhteensopiviin Edge-pyöräilytietokoneisiin, ANT+- tai Bluetooth-yhteyttä käyttäviin kuntoilulaitteisiin1 , kuten yhteensopiviin Forerunner ® ja fēnix ® -laitteisiin sekä Garmin Connect Mobile -sovellukseen. Voit myös päivittää mittarin ohjelmiston kätevästi millä tahansa näistä laitteista.

Voit myös yhdistää mittarin Garmin Connect™-, Strava- ja TrainingPeaks-sovelluksiin, jolloin saat käyttöösi ajonjälkeisen analyysin, tietojen jakamisen, kartat, reittisuunnittelun ja monta muuta ominaisuutta. Kehitä voimiasi yhdistämällä Vector 3 -mittarisi TrainerRoad-sovellukseen ANT+-yhteydellä. TrainerRoad-sovelluksella saat käyttöösi Vector 3 -mittarin tehotietojen perusteella juuri sinua varten muokattuja sisäharjoituksia. Sisäharjoittelujärjestelmässä on myös harjoitusohjelmia, jotka neuvovat yksityiskohtaisesti, miten voit saavuttaa omat kunto- ja kisatavoitteesi. Hienostuneen TrainerRoad-sovelluksen avulla ohjattu harjoittelu on erittäin järjestelmällistä.

Ota nopeutta kehittävä TrainerRoad käyttöösi jo tänään ja harjoittele ensimmäiset 30 päivää sitoumuksetta.
1Teknisissä tiedoissa on luettelo yhteensopivien laitteiden näyttämistä tiedoista.
VAROITUS: Vector-järjestelmää käyttävän pyöräilijän enimmäispaino on 105 kg (231 paunaa). Painorajan ylittäminen voi aiheuttaa pyöräilijälle henkilövahinkoja ja omaisuusvahinkoja.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Garminilla on niihin käyttöoikeus.

Lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta tästä

Tekniset tiedot

Polkimiin sisältyvä kahden anturin tehomittari

– Voidaan asentaa tavallisen polkimen tavoin ja siirtää nopeasti pyörästä toiseen.
– Mittaa kokonaistehon, vasemman ja oikean jalan tasapainon, poljinnopeuden ja pyöräilyn dynamiikkatiedot.
– Tyylikäs muotoilu takaa perusmittareita paremman liikkumavaran kaarteissa ja kätevämmän poljinkorkeuden.
– Helppo yhdistää muihin Garminin pyöräilytuotteisiin tietojen analysointia varten.
– Helppo päivittää yhteensopivien Edge®-pyöräilytietokoneiden ja ANT+®- tai Bluetooth®-yhteyttä käyttävien kuntoilulaitteiden1 sekä Garmin Connect™ Mobile -sovelluksen kautta.
– Paristonkesto: jopa 120 tuntia

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

– Akun tyyppi: LR44/SR44 (x4)
– Paristonkesto: 120 tuntia
– Paino: 316 g
– Pyöräilijän enimmäispaino: 105 kg
– Tarkkuus: +/-1,0 %
– Klossityyppi: KeoproductSpecMisc
– Polkimien etäisyys toisistaan: 53 tai 55
– Jalkapohjan etäisyys poljinakselista: 11,5 mm
– Liikkumavara kaarteissa: 31,7 tuumaa
– Lepokitka: 1,9
– Kenttäkalibrointi
– Säädettävä poljinten kiristys
– Garmin Connect™
– Mittauskohta: akseli
– Tiedonsiirto: ANT+® ja Bluetooth®

Pakkauksessa

– Vector 3 -wattipolkimet
– Klossit
– Dokumentit ja ohjeet

Takaisin ylös