Webshop > Outlet > Pyörät Outlet > Kalkhoff Pro Connect X27 Diamant White
Ale!
flag-w-text Created with Sketch.

Kalkhoff Pro Connect X27 Diamant White

2990,00€

1890

,00€

Poista

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 20kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Pro Connect X27 on tyylikäs 27-vaihteinen hybridi sähköpyörä laadukkailla komponenteilla. Tehokas Xion napamoottori, suuri 15,5ah akku, hydrauliset levyjarrut, XT takavaihtaja ja täysi varustelu aisalokasuojilla, tavaratelineellä ja LED valoilla. E-bike järjestelmä, jonka runko ja sähköosat ovat suunniteltu, kasattu ja testattu Saksassa.

MOOTTORI:
Tehokas Xion 36V/250W napamoottori. Moottorin avustus määräytyy momentin ja nopeuden mukaan varmistaen miellyttävän ajotuntuman ja säästeliään virrankäytön. Pyörästä löytyy myös moottorijarruun perustuva jarrutusenergian talteenotto.

AKKU:
Laadukkaat Li-ion akut kestävät jopa 1000 täyttä lataussykliä. Nollasta täyteen lataus kestää noin 4-6 tuntia. Akun voit ladata joko pyörässä kiinni tai irtonaisena. Laturi toimii verkkovirralla. Akun sijainti pyörän keskellä tekee ajettavuudesta vakaan ja luonnollisen. 15Ah arvioitu toimintasäde ihanteellisissa olosuhteissa ECO -avustusteholla on noin 120km*.

OHJAINYKSIKKÖ:
Avustustehoa voit vaihtaa turvallisesti ja kätevästi napin painalluksella peukalon ulottuvissa olevasta ohjaimesta ohjaustangossa. Avustustehoja on 5. Helposti luettavasta ajotietokoneesta näet avustustehon, nopeuden , akunvarauksen , kellon ja paljon muuta!
Pyörässä on myös talutusavustin mikä helpottaa ylämäessä taluttamista tai vaikka ylittäessäsi autotallin kynnystä.

*Sähköpyörän kantamaan vaikuttaa oleellisesti käytetty avustustaso, lämpötila, ajotyyli, kokonaispaino, nousumetrit, olosuhteet jne.

Huomioithan myös sähköpyörän voimansiirron kuluvan tavallista pyörää nopeammin ja onkin erityisen tärkeää pitää voimansiirto puhtaana ja öljyttynä! Katso myös pesuohjeet blogistamme.

Tekniset tiedot

Moottori Neodrives Xion, 250 W / 36 V
Näyttö Xion TFT
Akku Xion Li-ion 15,5ah
Avustus 25km/h
Kantama 120km *(arvioitu tehtaan laskennallinen)
Takavaihtaja Shimano XT 9-speed
Vaihdevipu Shimano Deore
Kampisarja Shimano Deore
Jarrut Avid Elixir 1, nestelevyjarrut
Etuvalo Herrmans Led
Takavalo AXA Led
Runko Alumiini
Haarukka Suntour Verso III Magnesium, lukittava
Ohjainkannatin Concept säädettävä, Alumiini
Ohjaustanko Concept Alumiini Riser
Satula Selle Royal Freccia
Satulatolppa Concept, Joustolla
Vanteet Rodi
Navat Shimano 3D30 dynamo edessä, Xion takana
Renkaat Continental Eco Contact 42-622
Varusteet Aisalokasuojat, tavarateline, polkimet,tuki,led valot
Max. kokonaispaino 130kg

Takaisin ylös