Webshop > Käytetyt > Käytetty Kalkhoff Pro Connect Impulse XT 17Ah (603Wh) L/55

Käytetty Kalkhoff Pro Connect Impulse XT 17Ah (603Wh) L/55

1550

,00€

Varasto loppu - höh, onko etsimäsi koko tai tuote loppunut? Valitse loppunut koko/tuote ja joinaa waitlistille. Lähetämme sähköpostin kun tuotetta taas saatavilla.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 20kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Myynnissä käytetty sähköpyörä Kalkhoff Pro Connect Impulse XT 17Ah. Miesten runko, rungon koko L/55cm. Pyörä huollettu ja hyvässä kunnossa. Pyörällä ajettu 920km.

KALKHOFF PRO CONNECT hybrid sähköpyörä.
XT takavaihtaja, hydrauliset levyjarrut, joustohaarukka lukituksella, valot napadynamolla, Impulse 2.0 moottori ja 17Ah akku. Avustaa max 25km/h 250w moottorilla, eli Suomessa tämä määritellään normaaliksi polkupyöräksi.
Uniikki E-bike järjestelmä jonka runko ja sähköosat ovat suunniteltu, valmistettu ja testattu Saksassa.

MOOTTORI:
Impulse 2.0 250W moottorin avustus määräytyy momentin, kadenssin ja nopeuden mukaan varmistaen miellyttävän ajotuntuman ja säästeliään virrankäytön. Moottorin ja akun sijainti matalalla pyörän keskellä tekee ajettavuudesta vakaan ja helposti käsiteltävän, kuin normaalilla pyörällä ajaisi.
Shift-sensor teknologia pysäyttää moottorin sekunnin murto-osaksi vaihtaessasi vaihdetta. Tällöin moottorin kuormitus ei kohdistu vaihteistoon ja vaihtaminen on sulavampaa.

AKKU:
Laadukkaat Impulse Li-ion akut kestävät jopa 1100 täyttä latauskertaa ilman merkittävää tehonlaskua. Nollasta täyteen lataus kestää noin 6 tuntia. Akun voit ladata joko pyörässä kiinni tai irtonaisena. Laturi toimii verkkovirralla.
Toimintasäteeseen vaikuttavat monet tekijät kuten avustusteho, maasto, lämpötila ja ajotyyli. Ihanteellisissa olosuhteissa mitattu toimintasäde 17Ah (603Wh) akulle on 205km.

OHJAINYKSIKKÖ:
Avustustehoa voit vaihtaa turvallisesti ja kätevästi napin painalluksella peukalon ulottuvissa olevasta ohjaimesta ohjaustangossa.
Avustustehoja on kolme: eco / sport / power. Helposti luettavasta ajotietokoneesta näet matkatiedot, nopeuden, akun varauksen ja avustustehon.
Pyörässä on myös talutus avustin mikä helpottaa ylämäessä taluttamista tai vaikka ylittäessäsi autotallin kynnystä.

Tekniset tiedot

Frame: Impulse V2, Aluminium
Fork: Suntour NCX-D EB, Magnesium
Engine: Impulse 2.0 36 V / 250 W, with Shift-Sensor technology
Display: Impulse Compact LCD
Battery: Impulse Li-Ion 36 V / 17 Ah (603Wh)
Brakes: Shimano M396, Hydraulic
Brake lever: Shimano M396
Cassette Shimano HG-500
Derailleur: Shimano XT
Shifter: Shimano Deore
Crankset: Kalkhoff Impulse, Aluminium
Gear ratio: front: 38, rear: 11-34
Handlebar: Concept EX Riser
Stem: Concept EX
Saddle: Concept SL Trekking
Seatpost Concept EX
Hubs: Front: Concept EX Sport hub dynamo Back: Shimano XT
Rims: Concept EX
Tires: Schwalbe Marathon, 40-622
Headlight: Concept EX Pro, 80 Lux LED
Backlight: Trelock LS 613
Carrier: Tour Aluminium

Takaisin ylös