Webshop > Pukeutuminen > Kypärät > Maantiekypärät > Lazer Kypärä Genesis Mips valkoinen

Polkupyörien kasausaika tällä hetkellä n. 10pv mallista riippuen! Lähetämme epidemian aikana (tarvikkeet) Postipaketit pyynnöstä kotiovelle ilman kontakteja tai allekirjoituksia Postipaketin hinnalla. Kirjoita kotipaketista pyyntö tilauksen kommenttiin! :)

Lazer Kypärä Genesis Mips valkoinen

229

,00€

Poista

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 10kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Lazer Genesis Mips – höyhenenkevyt maantiekypärä Mips-järjestelmällä.

Genesis, Lazerin kaikkien aikojen kevyin kypärä, asettaa riman huipputason suorituskyvylle maantiepyöräilyssä. Se on niin kevyt, että unohdat sen olevan päässäsi! Kypärässä on erittäin kevyt versio Lazerin Advanced Rollsys System® -istuvuusjärjestelmästä ja säädettävästä pään kehikosta, mikä luo helpon säädettävyyden ja aina täydellisen istuvuuden. Täysin tuuletettu maksimaaliseen jäähdytykseen. Sekä Race- että Comfort-pehmustesarjat ovat mukana grammojen karsimiseksi tai mukavuuden lisäämiseksi. Integroidulla MIPS-järjestelmällä, Genesis MIPS suojaa myös entistä paremmin iskujen kiertoliikkeiltä.

Lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta tästä linkistä.

Tekniset tiedot

Valmistaja Lazer
Malli Genesis Mips
Väri Valkoinen
Koot S (52-56), M(55-59), L(58-61)
Paino 195g (S)
Kiristys Advanced Rollsys®
Tuotenumero:  BLC2207887920, BLC2207887919, BLC2207887918

Takaisin ylös