Webshop > Kypärät ja suojat > Leatt MTB Enduro 4.0 V22 Ivy
Ale!

14.11 - 4.12 Alessa polkupyöriä jopa -50%! Kaikki varusteet -15% koodilla blackweek22 - Osta nyt, maksa vasta helmikuussa tai jatka 12kk korottomalla maksuajalla. Lue lisää maksutavoista! Kurkista täältä kamppistuotteet.

flag-w-text Created with Sketch.

Leatt MTB Enduro 4.0 V22 Ivy

215,00

Poista

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Yli 200€ tarviketilaukset rahtivapaasti

Yli 200€ tilaukset 0€, polkupyörät Matkahuollon kotiinkuljetuksella 29,90€. Lisätietoa Info -sivulta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Jopa 12kk korotonta maksuaikaa!

Turvalliset maksutavat verkkokaupassa ja myymälässä - Resurs Bankilla jopa 12kk korotonta maksuaikaa! Lue lisää Info -osiosta.

Tuotekuvaus

Leatt MTB Enduro 4.0 V22 fullface kypärä enduro-, dh-, freeridekäyttöön. Downhill sertifioitu – ASTM F1952.

Irrotettavalla leukasuojalla varustettu Leatt 4.0 Enduro -full face kypärä on kaikki tarvitsemasi suojaus yhdessä muunneltavassa paketissa. 4.0 Enduro on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä kypäristä, johon tiivistyy Leattin vuosien kehitystyö moottoripyörä- ja pyöräilysuojien parissa.

Se on täydellinen valinta endurokäyttöön tai kovaan polkuajoon. Leukasuoja asennettuna 4.0 Enduro -malli on käytännössä kevyt ja äärimmäisen ilmaistoitu full face -kypärä, jonka voi kuitenkin hetkessä muuttaa mukavaksi avokypäräksi.

Leukasuojan kiinnitys on toteutettu äärimmäisen kestävällä magnesium-lukituksella, joka pitää leukaosan todella jämäkästi paikoillaan. Lisäksi kypärä on varustettu magneettisella, nopeasti avattavalla Fidlock® -soljella.

Ajolasit voi turvallisesti loksauttaa suojaan kypärän lipan alle, jossa ne ovat suojassa naarmuilta ja iskuilta. Leattille taattuun tapaan kypärä on varustettu tietysti myös kelluvilla 360 ̊ Turbine Technology -levyillä, jotka vaimentavat huomattavasti sekä päähän kohdistuvia kiertovoimia että suoria iskuja.

Lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta tästä linkistä.

Tekniset tiedot

Valmistaja Leatt
Malli MTB Enduro 4.0 V22
Väri Ivy
Koot S (51-55 cm), M(55-59 cm), L(59-63 cm)
Paino 810g (M)
Kiristys Fidlock®
Tuotenumero:  1022070590

Takaisin ylös