Webshop > Renkaat > Maxxis Ardent EXO TR 27.5×2.40 60tpi
Ale!

14.11 - 4.12 Alessa polkupyöriä jopa -50%! Kaikki varusteet -15% koodilla blackweek22 - Osta nyt, maksa vasta helmikuussa tai jatka 12kk korottomalla maksuajalla. Lue lisää maksutavoista! Kurkista täältä kamppistuotteet.

flag-w-text Created with Sketch.

Maxxis Ardent EXO TR 27.5×2.40 60tpi

35,00

Vain 3 varastossa

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Yli 200€ tarviketilaukset rahtivapaasti

Yli 200€ tilaukset 0€, polkupyörät Matkahuollon kotiinkuljetuksella 29,90€. Lisätietoa Info -sivulta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Jopa 12kk korotonta maksuaikaa!

Turvalliset maksutavat verkkokaupassa ja myymälässä - Resurs Bankilla jopa 12kk korotonta maksuaikaa! Lue lisää Info -osiosta.

Tuotekuvaus

Supersuosittu Maxxis Ardent on erinomainen valinta yleisrenkaaksi moneen keliin ajoit sitten hiekkateitä tai haastavia polkuja.

Maxxis Ardent on rullaava, mutta pitävä. Kevyt, mutta kestävä. Kuutiomaiset sivunappulat takaavat huippupidon kovissakin kanttauksissa. Keskinappulan muoto puree maahan jarrutettaessa sekä kiivetessä, mutta samalla renkaassa on huomioitu erinomainen rullaavuus. Ardent on erinomainen valinta traili- ja enduropyöriin!

– Vahvistetut EXO kyljet
– Tubeless ready
– Kumiseos DUAL
– Paino 775g
– Max paineet 60 psi

Tutustu tästä Maxxis Ardent renkaaseen valmistajan sivuilta

Tuotenumero:
M-TB85967100

Tekniset tiedot

Supersuosittu Maxxis Ardent on erinomainen valinta yleisrenkaaksi moneen keliin ajoit sitten hiekkateitä tai haastavia polkuja. Maxxis Ardent on rullaava, mutta pitävä. Kevyt, mutta kestävä. Kuutiomaiset sivunappulat takaavat huippupidon kovissakin kanttauksissa. Keskinappulan muoto puree maahan jarrutettaessa sekä kiivetessä, mutta samalla renkaassa on huomioitu erinomainen rullaavuus. Ardent on erinomainen valinta traili- ja enduropyöriin! – Vahvistetut EXO kyljet […]

Takaisin ylös