REX Race Day Spray 4G

74

,90€

Vain 2 varastossa

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 10kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Ultranopea fluoripinnoite

Rex Race Day Spray on täysin uudenlainen tuote, jolla käsittelet pyöräsi ketjun ja takapakan äärimmäisen likaa hylkiviksi ja tehohäviöltään minimoiduiksi.

Rex on expertti fluoripinnoitteissa, ja olemme yksi niiden johtavista valmistajista huippukilpahiihtoon. Rex-fluoripinnoitteet ovat avittaneet lukuisia huippu-urheilijoita ja joukkueita voittoihin useilla vuosikymmenillä.

Tuomme nyt fluoripinnoite-osaamisemme ensimmäisenä valmistajana pyöräilyyn. Kitkan minimoiminen ja maksimaalinen lianhylkivyys ovat asioita joiden parissa olemme työskennelleet hiihdossa vuosikymmeniä. Hiihdosta tuttua on myös ajattelutapa (vaha+pinnoite). Yhdessä Domestique-ketjuöljymme kanssa Race Day Spray muodostaa kokonaisuuden, jossa pinnoite suojaa voiteluainetta ja parantaa sen ominaisuuksia.

Race Day Sprayn kehitys on tapahtunut alusta asti parhaiden urheilijoiden ja testauskumppanien apua hyödyntäen. Valmistamme kaikki pyörätuotteet tehtaallamme Hartolassa.

Lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta tästä

Tekniset tiedot

Käyttöohje:

  • Puhdista ketju huolellisesti esim. ketjupesurilla. Jos ketjut ovat uudet, poista varastorasva.
  • Laita Rex Domestique-ketjuöljyä vastapuhdistettuun ketjuun 2–3 kertaa. Näin varmistetaan että sitä on myös ketjun sisällä riittävästi.
  • Pyöritä voimansiirtoa hiljalleen saadakseen öljy ketjun sisään, ja pyyhi lopuksi ketjun pinnalta pois ylimääräinen öljy.
  • Ravista Race Day Spray ennen käyttöä.
  • Suihkuta Race Day Spray ketjuun noin 2 cm etäisyydeltä takapakan päällä, pyörittäen samalla kampia taaksepäin nopeasti (n. 1 sekunti/kampikierros), kunnes ketju on kiertänyt ympäri kerran.
  • Toista sama ketjun sisäpinnalle, vaihtajan ylärissan kohdalla. Ketjun pyörähtäminen ympäri on helppo katsoa pikaliittimestä, yleensä noin kolme kampikierrosta.
  • Anna kuivua kunnes ketju näyttää valkoiselta
  • Sadekelillä kannattaa käsitellä myös pakka. Muista suojata mahdollinen jarrulevy.

Kuivumisen jälkeen (n. 10min) ketju ja pakka näyttävät aivan valkoisilta. Väri johtuu PTFE:n ja täysin perfluoratun vahasta muodostamasta pinnoitteesta. Kuljetinaineena toimiva nopeasti haihtuva liuotin vie pinnoiteaineen myös ketjun sisään.

Takaisin ylös