Webshop > Selle SMP brand > Selle SMP Professional F30 musta

Selle SMP Professional F30 musta

198,00

Varasto loppu

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

- Liity waitlistille ja lähetämme automaattisen sähköpostin kun tuotetta on saatavilla.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 10kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

F30 on mielenkiintoinen uutuus Selle SMP -valikoimassa. Muotoilu poikkeaa hieman totutusta, mutta ominaisuudet ovat tuttua SMP:tä. Huippuergonominen Selle SMP F30 satula on ensisijaisesti suunniteltu ajomukavuus mielessä – myös silloin kun ajat pitkää matkaa. F30 on hieman tavallista satulaa pidempi, joten voit vaihdella paikkaa ajon aikana. Lisäksi se on juuri sopivan leveä endurance-satulaksi eri alustoille, kun kaipaat hiukan kisaista mukavampaa ajoasentoa. Tämä yhdistettynä SMP:n verenkiertoa ja kipupisteitä helpottaviin patentoituihin ominaisuuksiin ja tuloksena on satula, jonka mukavuutta on vaikea päihittää. Pitkille rupeamille satulassa niin maastossa, maantiellä kuin sorateilläkin seikkaillessa!

Takaisin ylös