Webshop > Selle SMP brand > Selle SMP Well musta

Selle SMP Well musta

92,00

Varasto loppu

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

- Liity waitlistille ja lähetämme automaattisen sähköpostin kun tuotetta on saatavilla.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 10kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

WELL on Selle SMP Tourism -malliston ehkä mielenkiintoisin malli, itse asiassa se on mielestämme yksi mielenkiintoisimmista SMP-tuotteista. WELL on kokonaisuudessaan kehitelty SMP4Pro -mallistosta saatujen kokemuksien pohjalta, joten käytännössä WELL on rungoltaan, leveydeltään ja muodoltaan samanlainen SMP4Pro -malliston keskileveiden satuloiden kanssa (esim. Dynamic ja Drakon).

WELL on erityisen hyvä tapa tutustua SMP -satuloihin. Tuntumaltaan ja muodoltaan ja erityisesti ominaisuuksiltaan se on huomattavan lähellä SMP4Pro -perheen satuloita, mutta hinta on huomattavasti näitä edullisempi! Se soveltuu mainiosti kaikkeen urheilulliseen pyöräilyyn, jossa ajo tapahtuu hieman matalammassa asennossa. Nappivalinta niin maantielle, nopeisiin kaupunkipyöriin kuin metsäpoluillekin!

  • pehmuste pehmeää polyuretaania
  • Runko nylon 12 vahvistettuna hiilikuidulla
  • Ruostumaton AISI 304 teräs, halkaisija 7,1mm
  • Mitat 280 x 144cm ​
  • Paino 280g

Lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta tästä linkistä.

Takaisin ylös