Webshop > Selle SMP brand > Selle SMP Well S musta

Selle SMP Well S musta

92,00

Vain 1 varastossa

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Laajat maksutavat & osamaksu

Verkkokaupasta Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka! Myymälästä jopa 10kk aidosti korotonta maksuaikaa. Lisätietoa sivun alalaidan maksutavat-osiosta.

Tuotekuvaus

Well S on Selle SMP Well -mallin pienempi sisarus. Muodoltaan vastaava, mutta mitoiltaan pienempi. On hienoa, että voimme nyt tarjota tätä hinta-laatusuhteeltaan loistavaa maantie-mtb-gravel -satulaa myös pienikokoisemmille kuskeille!

WELL -mallit ovat Selle SMP Tourism -malliston ehkä mielenkiintoisimpia malleja. WELL-sarja on kokonaisuudessaan kehitelty SMP4Pro -mallistosta saatujen kokemuksien pohjalta. WELL on erityisen hyvä tapa tutustua SMP -satuloihin. Tuntumaltaan ja muodoltaan ja erityisesti ominaisuuksiltaan se on huomattavan lähellä SMP4Pro -perheen satuloita, mutta hinta on huomattavasti näitä edullisempi! Se soveltuu mainiosti kaikkeen urheilulliseen pyöräilyyn, jossa ajo tapahtuu hieman matalammassa asennossa. Nappivalinta niin maantielle, graveliin kuin metsäpoluillekin!

  • Pehmuste pehmeää polyuretaania
  • Runko nylon 12 vahvistettuna hiilikuidulla
  • Ruostumaton AISI 304 teräs, halkaisija 7,1mm
  • Mitat 274 x 138cm
  • Paino 280g

Lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta tästä linkistä.

Takaisin ylös