Webshop > Tarvikkeet > Laukut ja Reput > Puhelintelineet > SKS Smartboy kännykkäteline polkupyörään

SKS Smartboy kännykkäteline polkupyörään

32,90

Vain 5 varastossa

Jos tarvitsemasi koko/tuote on lopussa, voit liittyä odotuslistalle. Klikkaa tarvitsemasi koko.

Ilmainen toimitus*

*Yli 200€ tarviketilaukset toimitus 0€. Polkupyörät Postin kotiinkuljetuksella 12,90€. Lisätietoa sivun alalaidan toimitustavat-osiosta.

Ilmainen palautus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Jopa 12kk korotonta maksuaikaa!

Laajat maksutavat verkkokaupassa ja myymälässä: Resurs Bankilla jopa 12kk korotonta maksuaikaa! Verkkokaupassa maksuvaihtoehtoina myös verkkopankki-, kortti-, sekä Collector lasku- ja osamaksu vaihtoehdot.

Tuotekuvaus

SKS Smartboy on kätevä vesitiivis polkupyörän ohjaustankoon kiinnitettävä teline älypyhelimelle. Helpokäyttöinen teline, joka pyöräytetään paksulla kumilenkillä ohjaustangon ympäri. Asentaminen ja irrottaminen ei vaadi työkaluja. Puhelin on vesitiivissä läpinäkyvässä kotelossa, jonka läpi kosketusnäyttöä on helppo käyttää. Puhelimen maksimikoko 144 x 76 x 9 mm. Telineen paino 49 g.

Lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta tästä linkistä.

Tuotenumero: 525227

Tekniset tiedot

SKS Smartboy on kätevä vesitiivis polkupyörän ohjaustankoon kiinnitettävä teline älypyhelimelle. Helpokäyttöinen teline, joka pyöräytetään paksulla kumilenkillä ohjaustangon ympäri. Asentaminen ja irrottaminen ei vaadi työkaluja. Puhelin on vesitiivissä läpinäkyvässä kotelossa, jonka läpi kosketusnäyttöä on helppo käyttää. Puhelimen maksimikoko 144 x 76 x 9 mm. Telineen paino 49 g. Lisää tietoa löydät valmistajan tuotesivulta tästä linkistä. Tuotenumero: […]

Takaisin ylös