Polkupyörät(314)

Webshop > Polkupyörät

Polkupyörä on yli 200-vuotisen historiansa aikana muuttanut ihmiskunnan kulkua ja vaikuttaa päivittäin miljoonien ihmisten elämään – ja pelkästään positiivisessa mielessä! Mikään muu keksintö ei tuota samanaikaisesti iloa ja nautintoa, kohota kuntoa, ole ympäristöystävällinen ja toimi vieläpä kulkuneuvona!

Oletko kyllästynyt liikenneruuhkiin ja julkisen liikenteen myöhästeleviin busseihin? Etsitkö kulkuneuvoa arkeen työ-, koulu- tai kauppamatkoille? Polkupyörä on yksinkertainen vastaus, joka on lisäksi ympäristöystävällinen ja taloudellinen. Hyötyajoneuvona toimimisen lisäksi polkupyörällä on myös toinen puoli, nimittäin kunto- ja aktiiviurheilu. Päivittäisen työmatkan tai harjoittelun lisäksi pitkät, aina naapurikuntiin asti ulottuvat, lenkit tai retket ovat omiaan polkupyörällä tehtäväksi. Hybridi-, cyclocross- tai maantiepyörä nielee kilometrejä kyltymättömästi ja juuri niin paljon kuin ohjaintangon ja satulan välissä riittää etenemishalua. Jos teknisemmät haasteet ja vauhti viehättävät, maastopyörä on poluilla elementissään. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä uutuutena ovat sähköpyörät, jotka ovat lisääntyneet Keski-Euroopassa ja myös meillä Suomessa kuin kanit kesällä! Moottori- ja akkuteknologian nopean kehityksen ansiosta, tämä pyörätyyppi tulee yleistymään lähitulevaisuudessa merkittävästi.

Jokainen muistaa todennäköisesti ensimmäisen pyöränsä ja sen tuoman vapauden tuntee. Ei ole syytä, että miksei tämä tunne voisi säilyä läpi elämän vaipoista vanhainkotiin! Sanotaan, että rahalla ei voi ostaa onnea, mutta sillä voi ostaa polkupyörän, joka tulee läheisenä kakkosena.

Katso ostajan-oppaamme, tule vierailemaan liikkeessämme tai jos tiedät tarkalleen etsimäsi, tee tilaus verkkokaupan kautta! 

Takaisin ylös