Webshop > Polkupyörät > Cérvelo

Kanadalainen Cérvelo on synonyymi huippulaadukkaiden maantie- ja triathlonpyörien kanssa. Referenssilistaan kuuluvat muun muassa Ironman Hawajin suosituimman pyörämerkin status yli 10 vuotta peräkkäin ja kautta aikojen edistyneimmän triathlonpyörä P5X:n kehitys! Innovointi, väsymätön kehitystyö ja aerodynamiikan optimointi ovat vain joitakin osa-alueita, joka erottaa Cérvelon kilpailijoista.

Huippumalliensa ohella myös Cérvelon muu mallisto on aerodynaamisuudeltaan markkinoiden parhaimmistoa ilman, että ajoasennosta ja -mukavuudesta on jouduttu tinkimään. Maantielle suunniteltu R-sarja on malliltaan ja ulkonäöltään klassinen, mutta kätkee pintalakkansa alle nipun huomattavan kehitystyön vaatineita ominaisuuksia, kuten erinomainen jäykkyys, keveys ja ajomukavuus. S-sarja asettanut lanseerauksestaan lähtien standardit aeropyörille ja jatkaa sitä edelleen tänä päivä. Innovatiivisuudestaan tunnetun valmistajan useimmat mallit ovat luonnollisesti saatavilla myös levyjarruilla.

Myös Lotta Lepistö luottaa Cérvelon pyöriin muun tiiminsä Cérvelo Biglan kanssa. Emme takaa, että Cérvelon hankkiminen tuo kutsun Linnan juhliin, mutta kalusto ei tule olemaan rajoittava tekijä.

Lue lisää Cervelosta tästä!

Takaisin ylös