Alumiinirunkoiset gg(25)

Gravelpyörät tai niin sanotut hiekkatiepyörät ovat pyörämaailman todellisia monitaitureita! Maantie- ja cyclocross-pyörien pohjalta kehitetty pyörätyyppi on nimensä mukaisesti elementissään hiekka- ja sorateillä, mutta puolustaa paikkaansa yhtä lailla myös maantiellä tai tarvittaessa myös kaupunkiajossa! Gravelpyörälle ovat ominaista voimakkaasti taivutettu droppitanko, joka mahdollistaa ylä- ja alaotteiden käytön.

Hiekka-/soratiepyörät ovat todellisia monitoimilaitteita, voisi sanoa jopa pyörämaailman sveitsiläisiä linkkuveitsiä! Samalla pyörällä onnistuu päivittäinen työmatkan ajo, maantielenkit tai pidemmät matkat esimerkiksi bikepackingin merkeissä! Monikäyttöisyyden mahdollistaa gravelpyörien tarkkaan suunniteltu runkomitoitus ja harkitut komponenttivalinnat. Toisin kuin maantiepyörissä, gravelpyörät eivät tarvitse yhtä suurta tai tiheää vaihdeskaalaa. Tästä syystä useat mallit ovat varustettu 1X-voimansiirrolla, mikä tarkoittaa vain yhtä eturatasta ilman etuvaihtajaa. Takarattaita ja vaihteita on mallista riippuen 11-12 kappaletta. Jarruina ovat tehokkaat levyjarrut flat mount -kiinnityksellä ja renkaat ovat 35-50 millimetriä leveät, sekä kuvioltaan hyvin rullaavat, mutta silti vaihtelevilla hiekka- ja sora-alustoilla pitävät.

Alumiinirunkoiset gravelpyörät ovat kevyitä ja ajo-ominaisuuksiltaan itsevarmuutta lisääviä! Ajomukavuus on huomioitu miellyttävällä ajotuntumalla. Lisäksi alumiinia runkomateriaalina käyttävillä pyörillä on erinomainen hinta-laatusuhde! Pyörävalmistajien äärimmäisen pitkälle kehitetyn osaamisen ansiosta alumiinirungot ovat järjestäen kevyitä, jäykkiä juuri haluttuihin suuntiin, mukavia ajaa ja ominaisuuksiinsa

Takaisin ylös