Teräsrunkoiset gg(4)

Teräsrunkoiset gravelpyörät edustavat ulkonäöltään perinteistä pyörätyyppiä, mutta pitävät sisällään paljon kehitystyötä ja tekniikkaa, mikä kääntyy ensiluokkaisiksi ajo-ominaisuuksiksi. Gravelpyörissä yhdistyvät maantiepyörien nopeus ja hybridi-/kaupunkipyörien käytännöllisyys. Teräsrunkoiset gravelpyörät tekevät kaiken tämän säilyttäen klassisen maantiepyörien ulkomuodon! Gravelpyörälle ovat ominaista voimakkaasti taivutettu droppitanko, joka mahdollistaa aerodynaamisen alaotteelta ajon tai vastavuoroisesti rennon ajoasennon antavan yläotteen käytön.

Gravelpyörät ovat erinomainen valinta niin hyöty-, harraste tai kilpakäyttöön. Yksi ja sama pyörä soveltuu erinomaisesti päivittäiseen työmatka-ajoon, maantielenkeille tai pidemmille pyörävaellusmatkoille. Monikäyttöisyyden taustalla on gravelpyörien tarkkaan suunniteltu runkomitoitus ja pitkälle harkitut komponenttivalinnat. Toisin kuin maantiepyörissä, gravelpyörät eivät tarvitse yhtä suurta tai tiheää vaihteiden skaalaa, minkä vuoksi 1X-voimansiirto on yleinen ratkaisu. Kahden eturattaan voimansiirtoon nähden etuina ovat yksinkertaisuus ja varmatoimisuus. Takarattaita ja vaihteita on mallista riippuen 11-12 kappaletta. Jarruina ovat tehokkaat levyjarrut flat mount -kiinnityksellä, jotka toimivat luotettavasti ja varmasti kaikissa olosuhteissa. Renkaat ovat kuvioltaan hyvin rullaavat, mutta silti vaihtelevilla hiekka- ja sora-alustoilla pitävät. Rengasleveys on pyörämallista riippuen 30-50 millimetriä.

Teräsrunkoiset gravelpyörät ovat ajomukavuudeltaan ensiluokkaisia teräsrunkojen joustavan luonteen ansiosta. Teräsrungon ominaisuudet ovat havaittavissa yhtä lailla päivittäisessä kaupunkiajossa kuin pitkillä matkoille, joilla ajomukavuus on ensiarvoisen tärkeää. Vaikka teräs on materiaalina tiheää, rungot ja pyörät ovat erittäin kevyitä korkealaatuisen materiaalin ja ohuiden putkien ansiosta. Kaupan päälle tulee klassinen, silmää hivelevä ulkonäkö!

Takaisin ylös