Hybridi- ja fitnesspyörät(22)

Webshop > Polkupyörät > Hybridi- ja fitnesspyörät

Hybridi- ja fitnesspyörät ovat kaupunkipyörän ja maantiepyörän sekoitus, joissa yhdistyvät kaupunki- ja käyttöpyörien käytännöllisyys ja maantiepyörien nopeat ajo-ominaisuudet. Sileät renkaat, laaja vaihdeskaala, tehokkaat jarrut ja urheilullinen, mutta samalla silti sopivan rento ajoasento tekevät tästä pyörätyypistä ykkösvalinnan hyötykäyttöön ja kuntoiluun!

Fitnesspyörissä on hybridipyörien tapaan kevyt, mutta tukeva runko. Vaihteita on etu- ja takarattaiden määrästä riippuen 14-27 kappaletta. Jarrut ovat modernit ja varmatoimiset levyjarrut, jotka tarjoavat kiitettävän jarrutehon kaikissa olosuhteissa. Rengasleveys on pyörätyypistä ja -mallista riippuen 30-50 millimetrin välillä. Rengaskuvio on lähes aina sileä ja siten hyvin rullaava, mikä tekee pyörästä kevytkulkuisen ja vaivattoman ajaa.

Hybridi- ja fitnesspyöristä löytyy tyypillisesti hyvät varustelumahdollisuudet niin, että pyörän voi rakentaa sporttiseksi kuntoilu- ja harrastusvälineeksi tai vastavuoroisesti työmatka- ja hyötykäyttöä varten esimerkiksi tavaratelineen, täysimittaisten lokasuojien ja muiden mieltymysten mukaisten lisävarusteiden avulla. Lisää tietoa löydät täältä.

Takaisin ylös