Miesten(11)

Miesten hybridi- ja fitnesspyörät ovat kaupunkipyörän ja maantiepyörän risteymä, joissa yhdistyvät kaupunkipyörien hyötyarvo ja käytännöllisyys sekä maantiepyörien nopeus. Sileät renkaat tekevät matkan taittamisesta nopeaa ja vaivatonta samalla, kun täsmällisesti toimivilla vaihteilla laajan vaihdeskaalan käyttö on helppoa ja mielekästä. Miesten runkomallit ovat hybridi- ja fitnesspyörissä kevytrakenteisia, mutta silti tukevia. Runkomitoitus ja ajoasento ovat tyyliltään urheilullisia, mutta silti mukavia suoran ohjaustangon ansiosta.

Fitnesspyörät ovat sekoitus maantie- ja kaupunkipyörien komponentteja. Suora ohjaustanko tekee pyörästä helpon ohjata ja käsitellä, tehokkaat levyjarrut ovat varmatoimiset kaikissa tilanteissa ja 30-50-millimetriset renkaat rullaavat herkästi sileän kuvionsa ansiosta.

Miesten hybridi- ja fitnesspyörät ovat johtava valinta kuntoiluun ja toisaalta myös päivittäiseen hyötykäyttöön! Pyörä voidaan rakentaa nopeaksi maantiepyörää muistuttavaksi harrastusvälineeksi tai yhtä hyvin hyötykäyttöä varten työmatkapyöräksi. Tyypillisimpiin lisävarusteisiin lukeutuvat tavarateline, täysimittaiset lokasuojat, seisontajalka ja nopeus-/matkamittari.

Takaisin ylös