Jäykällä etuhaarukalla M(9)

Webshop > Polkupyörät > Hybridi- ja fitnesspyörät > Miesten > Jäykällä etuhaarukalla M

Jäykällä etuhaarukalla varustetut miesten hybridi- ja fitnesspyörät ovat kaupunkipyörän ja maantiepyörän risteymä, joissa yhdistyvät molempien pyörätyyppien parhaat puolet: maantiepyörien ja kaupunkipyörien käytännöllisyys. Rungot ovat kevytrakenteisia ja suunniteltu ajomukavuus edellä, mutta silti nopea matkanteko ja kuntoilukäyttö huomioiden. Rungot ovat kevyitä, mutta silti tukevarakenteisia.  Runkomitoitus tekee ajoasennosta sporttisen ajomukavuutta unohtamatta!

Jäykkähaarukkaiset fitness- ja hybridipyörät ovat rakennettu tehokkaaseen etenemiseen ja huoltovapaus huomioiden. Ne käyttävät suurelta osin maantiepyörien tekniikkaa ja komponentteja. Kaupunki- ja käyttöpyöristä omaksuttu suora ohjaustanko tekee ohjattavuudesta helppoa ja käsiteltävyydestä varmaa myös kaupunkiympäristössä. Ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa, oli kyseessä sitten kuntoilu tai työmatka-ajo! Vaihteet löytävät täsmällisesti paikkansa, levyjarrut pysäyttävät nopeammin kuin ajatus kaikissa tilanteissa ja sileät renkaat pitävät pyörän vaivattomasti liikkeessä ja keskinopeuden korkealla.

Miesten jousittamattomat hybridi- ja fitnesspyörät ovat johtava valinta kuntoiluun! Kuntoilukäytön ohella tämän pyörätyypin hyötyarvo on erittäin korkealla, sillä tavaratelineen, lokasuojien ja seisontajalan kaltaisten varusteiden asennus onnistuu vaivatta.

Takaisin ylös