Joustohaarukalla M(1)

Joustohaarukalla varustetut naisten hybridi- ja fitnesspyörät ovat risteytys kaupunki- ja maantiepyöriä. Niissä yhdistyvät maantiepyörien herkkä rullaavuus ja nopeus sekä yhtä lailla kaupunkipyörien erinomainen käsiteltävyys samalla, kun joustohaarukka tasoittaa suurimmat iskut ja lisää ajomukavuutta. Fitness- ja hybridipyörien rungot ovat kevytrakenteisia ja suunniteltu ajomukavuus edellä, mutta unohtamatta sporttista käyttötarkoitusta. Rungot ovat kevyitä, mutta silti tukevia ja maantiepyöristä poiketen, niistä löytyvät kiinnikkeet monipuoliselle varustelulle.

Etujousitetut fitness- ja hybridipyörät ovat elementissään nopeatempoisessa ajossa samalla ensiluokkaisen ajomukavuuden säilyttäen. Niissä käytettävä tekniikka ja komponentit ovat osaksi peräisin maantiepyöristä esimerkiksi kiekkojen ja voimansiirron osalta. Kaupunki- ja hybridipyöristä omaksuttuja elementtejä ovat joustohaarukan ohella suora ohjaustanko hyvää ohjattavuutta varten ja runkomitoituksen tuoma rento ajoasento. Niiden ansiosta käsiteltävyys ja ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Tehokkaat levyjarrut ovat omiaan kuntoilukäytössä ja lisäävät turvallisuutta kaupungissa ajaessa.

Joustohaarukalla varustetut miesten hybridi- ja fitnesspyörät ovat johtava valinta pyöräilijälle, joka haluaa kuntoilla ja kulkea samalla pyörällä esimerkiksi töihin ja harrastuksiin. Pyörämallien valikoima on laaja ja vaihtoehdot kasvavat entisestään tämän pyörätyypin monipuolisten varustelumahdollisuuksien ansiosta.

Takaisin ylös