Naisten(8)

Naisten hybridi- ja fitnesspyörät ovat kaupunkipyörän ja maantiepyörän sekoitus, joissa yhdistyvät kaupunkipyörien erinomainen käytännöllisyys ja helppo käsiteltävyys sekä maantiepyörien nopeus! Sileät renkaat tekevät matkan taittamisesta nopeaa ja vaivatonta samalla, kun laaja vaihdeskaala tarjoaa oikean vaihteen joka tilanteeseen. Rungot ovat kevytrakenteisia, mutta silti tukevia ja voivat olla malliltaan perinteisiä tai matalia step-through-malleja. Urheilullinen, mutta silti mukava ajoasento viimeistelee kokonaisuuden!

Fitnesspyörät ovat sekoitus maantie- ja käyttöpyörien tekniikkaa. Suora ohjaustanko takaa helpon käsiteltävyyden, levyjarrut ovat tehokkaat ja varmatoimiset. Renkaat ovat 30-50 millimetriä leveät ja sileää tai erittäin kevyesti kuvioitua sorttia, mikä takaa hyvän rullaavuuden.

Naisten hybridi- ja fitnesspyörät ovat erinomainen valinta kuntoiluun ja yhtä lailla päivittäiseen hyötykäyttöön! Pyörä voidaan rakentaa nopeaksi, mutta mukavaksi maantiekiituriksi tai vastavuoroisesti työmatka- ja hyötykäyttöä varten esimerkiksi tavaratelineen, täysimittaisten lokasuojien ja muiden tarvittavaksi koettujen lisävarusteiden avulla.

Takaisin ylös