Jäykällä etuhaarukalla N(9)

Webshop > Polkupyörät > Hybridi- ja fitnesspyörät > Naisten > Jäykällä etuhaarukalla N

Jäykällä etuhaarukalla varustetut naisten hybridi- ja fitnesspyörät ovat kaupunkipyörän ja maantiepyörän sekoitus, joissa yhdistyvät maantiepyörien nopeus ja helppokulkuisuus sekä samalla kaupunkipyörien helppo käsiteltävyys ja käytännöllisyys. Rungot ovat kevytrakenteisia ja suunniteltu ajomukavuus edellä, mutta silti urheilullisuus säilyttäen. Runkomalleja on perinteistä ja matalaa step-through-tyyppiä, mikä mahdollistaa helpon liikkeelle lähdön ja pyörän päältä pois nousemisen.

Jäykkähaarukkaiset fitness- ja hybridipyörät ovat rakennettu tehokkaaseen etenemiseen ja huoltovapaus edellä. Ne käyttävät suurelta osin maantiepyörien tekniikkaa ja komponentteja, mutta säilyttäen silti kaupunkipyörien suoran ohjaustangon ja rennon ajoasennon. Käsiteltävyys ja ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa, levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti kaikissa tilanteissa ja sileät renkaat takaavat vaivattoman etenemisen kaikilla alustoilla.

Naisten hybridi- ja fitnesspyörät jäykällä etuhaarukalla ovat erinomainen väline kuntoiluun, mutta hyötyarvoa ja käytännöllisyyttä unohtamatta. Pyörämallien kirjo on laaja ja mieluisa malli voidaan varustella mieltymysten ja tarpeiden mukaan esimerkiksi tavaratelineellä, lokasuojilla ja seisontajalalla.

 

Takaisin ylös