Joustohaarukalla N(2)

Joustohaarukalla varustetut naisten hybridi- ja fitnesspyörät ovat ristetytys kaupunki- ja maantiepyöriä. Niissä yhdistyvät maantiepyörien herkkä rullaavuus ja nopeus sekä yhtä lailla kaupunkipyörien helppo ajettavuus ja käytännöllisyys. Fitness- ja hybridipyörien rungot ovat kevytrakenteisia ja suunniteltu ajomukavuus edellä, mutta silti sporttinen olemus säilyttäen. Runkomalleja on perinteistä ja muotoiltua step-through-tyyppiä, mikä mahdollistaa helpon pyörän päälle nousemisen ja poistumisen.

Etujousitetut fitness- ja hybridipyörät ovat suunniteltu ripeätahtiseen ajoon mukavuutta unohtamatta. Niistä löytyvä tekniikka ja komponentit ovat osin samaa, mitä käytetään maantiepyörissä. Kaupunki- ja hybridipyöristä omaksuttuja komponentteja ovat joustohaarukan lisäksi suora ohjaustanko ja runkomitoituksen tuoma rento ajoasento. Ohjaustangon ja ajoasennon ansiosta käsiteltävyys ja ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa, levyjarruissa on runsaasti tehoa ja vaihteet toimivat täsmällisesti.

Joustohaarukalla varustetut naisten hybridi- ja fitnesspyörät ovat voittava valinta kuntoiluun, mutta pitävät sisällään runsaan määrän hyötyarvoa. Pyörä- ja myös runkomallien valikoima on laaja. Pyörät voidaan varustella mieltymysten ja tarpeiden mukaan tavaratelineellä, lokasuojilla ja seisontajalalla, nopeus- ja matkamittarilla tai muilla toiveiden mukaisilla komponenteilla.

Takaisin ylös