24" (n. 130-145cm)(9)

24" kiekoilla varustetut lastenpyörät tarjoavat perheen nuorimmille mahdollisuuden nopeaan ja helppoon liikkumiseen tai jopa täysimuotoiseen harrastamiseen! Rungot ovat rakenteeltaan tukevia, mutta silti kevyitä ja helposti käsiteltäviä. Lapsien koko on huomioitu kaikissa tärkeimmissä komponenteissa, joihin lukeutuvat ohjaustanko, satula, polkimet ja kammet.

Pyörätyyppejä on saatavilla lukuisia aina tavallisesta käyttöpyörästä täysimuotoiseen maastopyörään. Ensinnä mainitut voivat käyttää yksinkertaista tekniikkaa, kuten jalkajarrua ja napavaihteita. Lisäksi varustelu sisältää tyypillisesti lokasuojat ja mahdollisesti myös tavaratelineen. Täysiveriset maastopyörät vastaavat puolestaan aikuisten maastopyöriä, mutta lasten koossa! Komponentit sisältävät aktiiviseen harrastamiseen soveltuvan joustokeulan, levyjarrut ja täsmällisesti toimivat ketjuvaihteet 9-12 kappaleella vaihteita. Renkaat ovat samaa sarjaa eli maastoajon tarpeisiin suunnitellut ja voimakkaasti kuvioidut nappularenkaat.

Innostus pyöräilyä kohtaan on mahdollista sytyttää jo nuorella iällä! Mikäpä sen parempi kuin antaa siihen mahdollisimman hyvät edellytykset laadukkailla välineillä, joiden käyttö on mielekästä jo ensimetreistä lähtien!

Takaisin ylös