26" (n.140-155cm)(5)

26" kiekoilla varustetut lastenpyörät tarjoavat perheen nuorimmille mahdollisuuden nopeaan ja helppoon liikkumiseen tai jopa täysimuotoiseen pyöräilyharrastukseen! Rungot ovat rakenteeltaan tukevia, mutta silti kevyitä käsitellä. Kuskin aikuisia pienempi koko on huomioitu kaikissa tärkeimmissä komponenteissa, kuten ohjaustangossa, ohjainkannattimessa, satulassa, kammissa ja polkimissa.

Pyörätyyppejä on saatavilla lukuisia kaikkiin eri käyttötarkoituksiin. Tavalliset käyttöpyörät muodostavat yhden kategorian ja soveltuvat erinomaisesti kaupunkiajoon, koulumatkoille ja arkikäyttöön. Tämän tyyppiset pyörät voivat olla tyypiltään perinteisiä kaupunkipyöriä tai hybrideitä. Komponentteina voi olla käyttövarma ja huoltovapaa napavaihde ja jalkajarru tai vastavuoroisesti laajan vaihteiden skaalan antava ketjuvaihde. Varusteluun kuuluvat lokasuojat ja joissakin malleissa valinnainen tavarateline. Täysiveriset maastopyörät vastaavat puolestaan aikuisten maastopyöriä, mutta lasten vaatimukset huomioiden!  Komponentit sisältävät aktiiviseen ja vaativaan käyttöön soveltuvan joustokeulan, levyjarrut ja täsmällisesti toimivat ketjuvaihteet. Vaihteita on mallista riippuen tyypillisesti 9-12 kappaletta. Renkaat ovat samaa sarjaa eli maastoajon tarpeisiin suunnitellut ja voimakkaasti kuvioidut nappularenkaat.

Innostus pyöräilyä kohtaan on mahdollista sytyttää jo nuorella iällä! Mikäpä sen parempi kuin antaa siihen mahdollisimman hyvät edellytykset laadukkailla välineillä, joiden käyttö on mielekästä jo ensimetreistä lähtien!

Takaisin ylös