27.5" (n. 145-165cm)(9)

27,5"  kiekoilla varustetut juniorkoon pyörät tarjoavat mahdollisuuden täysimuotoiseen maastopyöräilyharrastukseen. Rungot ja pyörien komponentit pohjaavat aikuisten pyörissä käytettyihin, mutta nuorten kuskien tarpeet huomioiden. Runkomitoitus on tehty nuorten tarpeet ja mitat silmällä pitäen niin, että ajoasento antaa edellytykset mahdollisimman hyvään pyöränkäsittelyyn ja palvelee maastoajon tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Alumiini on yleisin runkomateriaali, mutta huippumalleissa voidaan käyttää myös hiilikuitua.

Komponentit ovat täysiverisiä maastopyöräosia. 27,5-tuumaiset kiekot, niille mitoitettu joustohaarukka ja täysjoustomalleissa takajousitus takaavat hyvän kontrollin, rengaspidon, tasoittavat epätasaisuuksia ja vaimentavat iskuja. Yhtä eturatasta käyttävistä vaihteista löytyy vaihteita 11-12 kappaletta, mallista riippuen. Levyjarrut voivat olla mekaaniset tai hydrauliset. Niiden toiminta on varmaa ja tehokasta kaikissa olosuhteissa. Satulatolppa voi olla perinteistä mallia tai tangosta peukalopainikkeella korkeussäädettävä dropper-malli. Renkaat ovat 27,5" kokoa ja leveydeltään 2-2,5" pyörämallista riippuen.

Junior-koon maastopyörät 27,5" kiekkokoossa ovat täysimuotoiseen harrastamiseen soveltuvia pyöriä. Valikoima kattaa perinteiset jäykkäperät ja täysjousitetut pyörät 100-150 millimetrin joustomatkoilla. Nuorelle innokkaalle maastokuskille on parasta antaa hyvät edellytykset lajin harrastamiseen, mikä onnistuu oikean ja laadukkaan pyörän hankinnalla!

Takaisin ylös