Perinteiset maantiepyörät(3)

Webshop > Polkupyörät > Maantiepyörät > Perinteiset maantiepyörät

Perinteiset maantiepyörät ovat varma valinta monipuoliseen maantiepyöräilyyn, joka sisältää kaikkea tasamaaosuuksista pitkiin nousuihin ja laskuihin. Laaja runkomitoitusten valikoima ja komponenttivaihtoehdot mahdollistavat ajoasennon säädön juuri mieleiseksi. Yhdessä ääripäässä on erittäin matala ja aerodynaaminen asento ja toisessa puolestaan pysty ja mukavuuspainotteisempi. Runkomateriaalina on pyörämallista riippuen alumiini tai hiilikuitu.

Maantiepyörät ovat määritelmällisesti painoltaan erittäin kevyitä, mutta samaan aikaan jämäköitä poljinvoiman alla. Halutut ominaisuudet on saavutettu tarkkaan tehdyllä runkosuunnittelulla ja perustelluilla komponenttivalinnoilla. Vaihteet voivat olla mekaaniset tai sähkötoimiset. Vannejarrullisia pyöriä on edelleen saatavilla, mutta levyjarrut ovat yleisin jarrutyyppi niiden tarjoaman tehon, jarrutuntuman ja varmatoimisuuden ansiosta. Kiekoissa voidaan käyttää alumiinisia tai hiilikuituvanteita ja tarpeesta riippuen, avo- tai tubeless-renkaita.

Jos etsit pyörää satunnaisille viikonloppulenkeille, tavoitteellisen harrastamiseen tai kilvan ajon, perinteinen maantiepyörä on oivallinen valinta! Tämän tyypin maantiepyörä on mahdollista rakentaa erittäin kevyeksi niin, että se palvelee vaativankin kisakuskin makua.

Takaisin ylös