Jäykkäperäiset 27.5"/27.5" plus(7)

Webshop > Polkupyörät > Maastopyörät > Jäykkäperäiset 27.5"/27.5" plus

Jäykkäperäiset maastopyörät 27,5-tuumaisilla kiekoilla, normaaleilla tai pluskoon renkailla! Laadukas joustokeula ja maastoajon vaatimuksiin suunniteltu ja mitoitettu runko tarjoavat erinomaiset maastoajo-ominaisuudet erinomaisella hinta-laatusuhteella. 120-150 millimetriä joustava etuhaarukka ja leveät renkaat lisäävät pitoa ja ajomukavuutta tavalla, joka pitää kokea!

Runko on valmistettu alumiinista tai hiilikuidusta. Riippumatta materiaalista, rungot ovat erittäin jäykkiä ja kestäviä, mutta silti kevyitä. Runkomitoitus on suunniteltu maastoajon vaatimuksia varten: vakaa vauhdissa, mutta silti ketterä vaihtamaan suuntaa tiukemmassakin kurvissa. Voimansiirto vaihteineen on Sramin tai Shimanon valmistamia, kuten myös tehokkaat ja joka säällä pitävät levyjarrut. Putkiosat ovat suunniteltu maastoajon vaatimuksia ajatellen ja kohokohtana on peukalovivusta korkeussäädettävä dropper-satulatolppa, jonka avulla pyörä päällä liikkuminen on helppoa ja vaivatonta.

Rengaskoot ovat valittavana perinteisen 2,2-2,5-tuumaisten renkaiden sekä leveiden noin 3-tuumaisten pluskoon renkaiden väliltä. Ensinnä mainittu rengastyyppi on kevyt ja rullaa herkästi. Plussakoon renkaiden valttina ovat erinomainen pito ja ajomukavuus! Tee valinta mieltymysten ja käyttötarpeen mukaan.

Takaisin ylös