Jäykkäperäiset 29"/MX(35)

Webshop > Polkupyörät > Maastopyörät > Jäykkäperäiset 29"/MX

Jäykkäperäiset maastopyörät 29-tuumaisilla tai MX- eli sekakiekoilla ovat erinomainen valinta lajia aloittelevalle tai jo pitkään ajaneelle maastokuskille! 120-150 millimetriä joustava joustohaarukka, maastoajoon soveltuvat nappularenkaat, täsmällisesti toimivat vaihteet ja ohjaustangon peukalovivusta korkeussäädettävä dropper-satulatolppa tekevät pyörän, jolla on ilo ajaa ja harrastaa!

Alumiininen runko on samaan aikaan kevyt ja jäykkä sekä erittäin lujarakenteinen. Runkomitoitus on tehty aktiivista maastoajoa varten, mikä tarkoittaa vakaata käytöstä alamäissä ja kovavauhtisilla osuuksilla, helppoa mutka-ajoa ja varmaa ylämäkien nousukykyä. Voimansiirto ja vaihteet ovat tyypillisesti Sramin tai Shimanon valmistamia, kuten myös tehokkaat ja varmatoimiset levyjarrut. Putkiosat ovat suunniteltu maastoajon vaatimuksia ajatellen.

Kiekkokokoja on valittavana täyden 29-tuumaisen pyörän tai niin sanotun mullet-pyörän väliltä, joka käyttää 29-tuumaista kiekkoa edessä ja pienempää 27,5-tuumaista kiekkoa takana. Suurempi kiekkokoko rullaa paremmin epätasaisuuksien yli, mutta pienempi takakiekko säilyttää leikkisät ajo-ominaisuudet. Valitse kumpi tahansa – et tule pettymään!

Takaisin ylös