Täysjousitetut 27.5"(3)

Webshop > Polkupyörät > Maastopyörät > Täysjousitetut 27.5"

Täysjousitetut maastopyörät 27,5-tuumaisilla ovat valinta kokeneelle maastopyöräilijälle, mutta yhtä lailla myös lajia aloittelevalle. Joustomatkaa voi olla edessä tai takana 120-180 millimetriä pyörätyypistä riippuen. Lyhytjoustoiset, noin 120 millimetriä joustavat pyörät ovat tehty polku- ja trailajoon, kun taas pitkäjoustoiset 160 millimetriä ja sen yli joustavat vaativaan enduro- ja bikepark-ajamiseen. 27,5" kiekkokoko tekee pyöristä ketteriä käsitellä ja sopivia esimerkiksi lyhyille ajajille.

Runkomateriaalina voidaan käyttää alumiinia tai hiilikuitua. Molemmilla materiaaleilla rungosta saadaan tehtyä kestävä ja samaan aikaan myös kevyt. Rungot ovat mitoitettu aktiivisen maastoajon vaatimuksiin, mikä ilmenee vakaana käytöksenä alamäissä ja kovassa vauhdissa, ennalta-arvattavana käytöksenä mutkissa ja ennen kaikkea uskomattomana rengaspitona – kiitos ajatuksen tavalla toimivan jousituksen!

Komponentit ovat valittu alusta loppuun maastoajon tarpeita ajatellen: tukevat kiekot ja vanteet, tehokkaat levyjarrut, pitävät nappularenkaat, tarkasti toimivat vaihteet sekä ohjaustangon peukalovivusta korkeussäädettävä dropper-satulatolppa,

Kompakti 27,5-tuumainen kiekko- ja rengaskoko tarjoavat ketterät ajo-ominaisuudet ja jäykkärakenteiset kiekot. Erityisen hyvin tätä kiekkokokoa käyttävät pyörät soveltuvat lyhyille ajajille tai esimerkiksi bikepark-ajoon kuskeille, jotka arvostavat ketteryyttä ja helppoa käsiteltävyyttä.

Takaisin ylös