Täysjousitetut 29"/MX(15)

Webshop > Polkupyörät > Maastopyörät > Täysjousitetut 29"/MX

Täysjousitetut maastopyörät 29-tuumaisilla tai seka- eli MX-kiekoilla ovat valinta aktiiviselle maastopyöräilijälle, mutta yhtä lailla myös lajia aloittelevalle. Joustomatkaa voi olla edessä tai takana 120-180 millimetriä pyörätyypistä riippuen. Lyhytjoustoiset, noin 120 millimetriä joustavat pyörät ovat tehty polku- ja trailajoon, kun taas pitkäjoustoiset 160 millimetriä ja sen yli joustavat vaativaan enduro- ja bikepark-ajamiseen.

Runkomateriaalina voidaan käyttää alumiinia tai hiilikuitua. Molemmilla materiaaleilla rungosta saadaan tehtyä kestävä ja samaan aikaan myös kevyt. Rungot ovat mitoitettu aktiivisen maastoajon vaatimuksiin, mikä ilmenee vakaana käytöksenä alamäissä ja kovassa vauhdissa, ennalta-arvattavana käytöksenä mutkissa ja ennen kaikkea uskomattomana rengaspitona – kiitos ajatuksen tavalla toimivan jousituksen!

Komponentit ovat valittu alusta loppuun maastoajon tarpeita ajatellen: tukevat kiekot ja vanteet, tehokkaat levyjarrut, pitävät nappularenkaat, tarkasti toimivat vaihteet sekä ohjaustangon peukalovivusta korkeussäädettävä dropper-satulatolppa,

Kiekkokokoja on valittavana täyden 29-tuumaisen pyörän ja niin sanotun mullet- tai MX-kokoonpanon väliltä. Jälkimmäiset käyttävät 29-tuumaista kiekkoa edessä ja pienempää 27,5-tuumaista kiekkoa takana, mikä yhdistää parhaat puolet molemmista kiekkokoista: hyvä suuren kiekkokoon rullaavuus ja pienen takakiekon tuoma ketteryys! Valitse kumpi tahansa ja vaikutu pyörän tarjoamista ajo-ominaisuuksista!

Takaisin ylös