Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät

Sähköpyörät ovat tulevaisuutta ja niiden suosio kasvaa huimaa vauhtia niin arki- kuin harrastuskäytössä. Haluatko korvata auton työmatkoilla, tehdä entistä pidempiä viikonloppuretkiä tai saada lisää vauhtia tutuille maastopoluille? Sähköavusteinen pyörä tarjoaa ratkaisun moneen tarpeeseen.

Sähköpyörällä moottorin avustus on ajajan päätettävissä. Useimmissa malleissa avustuksen säätö tapahtuu kolmiportaisesti eco-, sport- ja power-moodilla. Voit taittaa matkaa vain kevyesti polkimia pyörittämällä tai vastavuoroisesti melkein samaa tahtia mopoautojen kanssa! Mallista riippuen sähköavustus jatkuu 25 tai 45 km/h nopeuteen asti. City- ja retkimalleissa kantama on parhaimmillaan yli 200 km, mikä riittää pidempäänkin työmatkaan. Vaikka akku kuluisi tyhjäksi, lataus onnistuu kätevästi jo puolikkaan työpäivän aikana.

Sähköpyörä säästää rahaa työmatka- ja arkikäytössä – etenkin yksityisautoiluun verrattuna – kohottaa kuntoa niin halutessasi ja monipuolistaa myös aktiivisen maastopyöräilijän harjoittelua tuomalla uutta vauhtia tasaisillekin polunpätkille. Sähköpyörästä on moneksi, haluat sitten taittaa työmatkaa mahdollisimman tehokkaasti, käydä entistä pidemmillä viikonloppuretkillä tai muuttaa tutut polunpätkät alamäiksi! Sähköpyörä on kevyen liikenteen kingi, jota eivät liikenneruuhkat hidasta! Lue l

Lue sähköpyöristä lisää blogistamme!

ja

Täältä!

sekä

Löydät lisää tietoa sähköpyöristä sähköpyörä sivultamme!  

Takaisin ylös