Sähköpyörät(124)

Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät

Sähköpyörät ovat tulevaisuutta ja niiden suosio kasvaa huimaa vauhtia niin arki- kuin harrastuskäytössä. Haluatko korvata auton työmatkoilla, tehdä entistä pidempiä viikonloppuretkiä tai saada lisää vauhtia tutuille maastopoluille? Sähköavusteinen pyörä tarjoaa ratkaisun moneen tarpeeseen.

Sähköpyörällä moottorin avustus on ajajan päätettävissä. Useimmissa malleissa avustuksen säätö tapahtuu kolmiportaisesti eco-, sport- ja power-moodilla. Voit taittaa matkaa vain kevyesti polkimia pyörittämällä tai vastavuoroisesti melkein samaa tahtia mopoautojen kanssa! Mallista riippuen sähköavustus jatkuu 25 tai 45 km/h nopeuteen asti. City- ja retkimalleissa kantama on parhaimmillaan yli 200 km, mikä riittää pidempäänkin työmatkaan. Vaikka akku kuluisi tyhjäksi, lataus onnistuu kätevästi jo puolikkaan työpäivän aikana.

Useimmat pyörät ovat varustettu luotettavasti toimivalla ja luonnollisen avustustuntuman tarjoavalla keskiömoottorilla, joka asettaa samalla painopisteen parhaaseen mahdolliseen paikkaan; alas ja keskelle. Sähköpyörissä on tavallista tukevampi runko moottorin ja akun ansiosta. Kaikista pyörätyypeistä löytyvät tehokkaat levyjarrut.

Sähköpyörä säästää rahaa työmatka- ja arkikäytössä – etenkin yksityisautoiluun verrattuna – kohottaa kuntoa niin halutessasi ja monipuolistaa myös aktiivisen maastopyöräilijän harjoittelua tuomalla uutta vauhtia tasaisillekin polunpätkille. Sähköpyörästä on moneksi, haluat sitten taittaa työmatkaa mahdollisimman tehokkaasti, käydä entistä pidemmillä viikonloppuretkillä tai muuttaa tutut polunpätkät alamäiksi! Sähköpyörä on kevyen liikenteen kingi, jota eivät liikenneruuhkat hidasta!

Sähköavusteisia pyöriä on lukuisia eri tyyppejä, jotka kattavat kaikki tarpeet ja käyttötarkoitukset. Maastopyöräilyyn suunnitelluista sähköpyöristä löytyy aina etujousitus tai ne voivat olla täysjousitettuja.  Kaupunki- ja käyttöpyöriä löytyy kaikilla yleisimmillä runkomalleilla ja lisävarusteilla.

Lue sähköpyöristä lisää tästä ja lisäksi löydät kattavasti tietoa  sähköpyöristä sähköpyörä sivultamme.

Takaisin ylös