Fatbike sähkömaastopyörät(7)

Webshop > Polkupyörät > Sähköpyörät > Fatbike sähkömaastopyörät

Läskipyörät eli fatbiket ovat omiaan Suomen vaihteleviin olosuhteisiin ja ympärivuotiseen ajoon! Leveät "läskirenkaat" antavat valmiudet äärimmäisiin olosuhteisiin erinomaisella pidolla ja ajomukavuudellaan. Sähkömoottorin tarjoama avustus tekee samalla ajosta kevyttä ja äärimmäisen joutuisaa. Voikin sanoa, että sähköavustettu fatbike yhdistää usean tekniikan parhaat puolet yhteen pyörään!

Fatbikeissa käytetään leveitä renkaita, joiden leveys vaihtelee 4-5 tuuman välillä. Pyörät ovat lähes aina jäykkäperäisiä, mutta niissä voidaan käyttää myös joustohaarukkaa. Kiekkoja, runkoa ja tavallista leveämpää etuhaarukkaa lukuun ottamatta läskipyörät käyttävät perinteisen maastopyörän tekniikkaa vaihteiden, voimansiirron ja jarrujen osalta. Vaihteita on 11 tai 12 kappaletta, vauhdin hillitsemisestä vastaavat aina hydrauliset levyjarrut ja komponentit ovat valittu yleisesti hyvin maastoajoa palvelevaksi.

Sähköavusteinen fatbike ratkaisee pyörätyypin yleisimmän haasteen, nimittäin sen raskaskulkuisuuden. Keskiömoottorista saatava sähköavustus tekee ajamisesta yhtä kevyttä kuin tavallisella pyörällä! Viimeisintä tekniikkaa oleva moottori tarjoaa luonnollisen avustuksen tuntuman ja reilun kokoisesta runkoakusta löytyy kantamaa pidemmillekin ajokerroille.

Takaisin ylös