Ilman varusteita(16)

Jäykkäperäinen sähkömaastopyörä on pyöräilymaailman todellinen monitoimilaite! Aktiivisen harrastajan tarpeisiin valittu ja koottu pyörä sisältää vain tarvittavat komponentit, jotka ovat kaikki valittu maastoajon tarpeita ajatellen. 120-150 millimetriä joustava joustokeula lisää ajomukavuutta ja kontrollia. Vauhtia saadaan hidastettua tehokkaasti levyjarruilla joka tilanteessa ja kaikissa olosuhteissa. 12 vaihteen laaja skaala tarjoaa sopivan välityksen jyrkimpäänkin ylämäkeen, jotta sähköavustuksesta saadaan kaikki tarjolla oleva hyöty irti!

29-tuumaiset kiekot ovat yleisin valinta aktiiviharrastajan maastopyörään. Pienissä runkokoissa voidaan käyttää kuitenkin myös pienempää 27,5-tuumaista rengasta. Niin sanotun seka- tai mullet-rengastuksenn käyttö, eli 29-tuumainen kiekko edessä ja pienempi 27,5-tuumainen kiekkoa takana, ei ole myöskään ennen kuulumaton valinta. Kiekkojen ohella kaikki komponentit ovat tehty kovaan käyttöön ja suunniteltu maastoajon vaihtelevia vaatimuksia varten, aina kätevästi ohjaustangosta peukalopainikkeella korkeussäädettävää satulatolppaa myöten.

Sähköavustus tekee ajamisesta kevyttä ja mahdollistaa maastonkohtien ja -muotojen valloittamisen, jotka olivat ennen saavuttamattomissa! Rouheat nappularenkaat tarjoavat pitoa liukkaallakin alustalla vielä silloinkin, kun sähkömoottorin tarjoaa täyttä yli 80 newtonmetrin vääntöä. Akkukoot lähtevät moderneissa sähköpyörissä 500 Wh kapasiteetista ja jatkuvat jopa 725 Wh asti! Pienemmälläkin akulla suoriutuu pidemmästäkin lenkistä, mutta suurempi akku tuo vapautta ja lisäreserviä pitkistä ajokerroista ja huolettomuudesta nauttivalle ajajalle.

Takaisin ylös